Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

rado3105 odpad!

všechny recenze uživatele

Horory vseobecne povazujem za odpad. Nudne od zaciatku do konca. Maximalne vhodne na zabitie casu, nema to ani hlavu ani patu. A navyse to negativne ovplyvnuje ludske nevedomie. ()

martan1 

všechny recenze uživatele

Když jsem se odprostil od některých nelogických prvků v ději, celkem jsem se bavil a to se mi u kanadských filmů moc často nestává, proto za čtyři hvězdy. ()

Martin-87 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé "béčko", téma filmu není sice žádná novinka (pár fanatických vesnic/městeček už tu bylo), ale neurazí, ba dokonce i trochu překvapí, hlavně závěrem, kdy to opravdu "dejchá" :) Za mě 65% ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky, že jsem se tak dobře bavila. Nebylo to hogo fogo, což tomu filmu hodně prospělo. Příběh byl divný, přesně podle mého gusta a taky přirozený. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

No co si budeme namlouvat, takové obsáhlejší televizní Věřte-nevěřte. Zpracováním, herci, režií. Jelikož však shledávám všechny filmy s tématem tajemná komunita, sekta za zajímavé nakonec se to na ten průměr vyšplhalo. ()

Reklama

Reklama