Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Spock 

všechny recenze uživatele

Průměrný „horor“ se zajímavou zápletkou. Poklidné městečko Rockwell Falls je zdánlivě bez jakéhokoliv problému. Lidé jsou šťastní a spokojení, až na pár výjimek, ale ti jsou podle všech „nemocní“. Místní doktor je naštěstí dokáže „vyléčit“. Do městečka přijíždí nový člověk, federální vyšetřovatel Steve Kady, aby přepočítal místní obyvatelstvo a zjistil proč se jeho stav od konce devatenáctého století nezměnil. Postupně zjišťuje pravé poměry a stává se nakonec jejich obětí. Ze začátku jsem byl mile překvapen, postupně narůstaly otázky a nedostávalo se odpovědí. Vše korunovala „dobrovolná sebevražda“ ověšením na oslavě. Ve zbývající části filmu se však autorům nepodařilo udržet nastavenou laťku a s probíhajícím dějem klesala i kvalita snímku. Konec mi pak definitivně rozmetal dosavadní dojem. Pokud nemáte zrovna po ruce nic zajímavého, tak vás film určitě nezklame, ale nečekejte žádnou slávu, prostě jen další zástupce z dlouhé řady filmů, co neurazí. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Cely film je stavany na pociet "nieco tu fakt nieje v poriadku,ale hlavny hrdina(uradik) to urcite rozluskne".Na to ze tam niesu ziadne vacsie krvave sceny a takmer cey film sa odohrava za jasneho denneho svetla ma tento filmik dost slucnu atmosferu a aj herci hraju nad moznosti kanadskeho becka.... Koniec sa sice dal cakat ale dobre ukoncil dej filmu.. Celkovo je to na 3 a pol..ale kedze vydarenych kanadskych b-ciek nieje nejako vela....tak sa priklonim k 4*. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Mestečko Rockwell Falls. Populácia 436. Ak sa niekto narodí, niekto musí zomrieť! Prečo? Lebo si to v roku 1860 zaumienil nejaký debil, lebo keď malo vtedy mestečko 436 obyvateľov tak sa mu darilo najlepšie a tak by to malo ostať. Neviem či som iba ja taký idiot a zdá sa mi to kurevsky pritiahnuté ... Keby to ostalo v rovine mystery ako je začiatok alebo koniec tak to beriem, ale takto, sorry. Rockwell Falls - mestečko šialencov. Ale Fred Durst podal slušný výkon. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ta jedna chudá hvězdička je za hudbu, která navozovala napjetí velice umně a efektivně. Leč zcela zbytečně, protože nic dramatického za celou hodinu a půl na obrazovku nedorazilo. Buď se to ztratio mezi výsledným filmem a scénářem během natáčení anebo někde mezi oním scénářem a něčí touhou vymyslet napínavý thriller. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Škoda, že dobre budované napätie i príbeh chvíľami strácajú tempo, ale medzi mdlými béčkarskými kaprami je tento filmík vyslovene dravou šťukou. Fred Durst v úlohe citlivého a slabošského strážcu zákona je ozajstným high-lightom: od tohto "motherfuckerujúceho" sušienkára a drsňáka by takúto precítenú hereckú kreáciu človek nečakal. Aj vďaka nemu siaham aj po štvrtej hviezdičke. Kurnik, nabudúce možno uvidíme Marilyna Mansona v úlohe Matky Terezy... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama