Reklama

Reklama

Dramatická kritika chování velkých společností v průmyslu rychlého občerstvení vypráví příběh, jímž se prolínají tři základní dějové linie. V první jde o ilegální přistěhovalce do USA pracující v masném velkozávodu. Další je o vysokoškolské studentce pracující jako brigádnice v rychlém občerstvení a koketující s aktivismem. A poslední nás zavede doprostřed vyšetřování správy podniku. Don Henderson (Greg Kinnear) je marketingovým vedoucím řetězce Mickey's Fast Food Restaurant a má obrovský problém. Kontaminované maso se nějak dostává do karbanátků potřebných pro výrobu jejich nejoblíbenějších hamburgerů Big One. Aby zjistil jak, vypraví se ze svého útulného hnízdečka v jižní Kalifornii do příbytků středoamerických dělníků obsluhujících jejich masné závody a objevuje tam skutečný "rychloobčerstvovací národ" konzumentů, kteří si sami vůbec neuvědomují, že to oni jsou konzumováni průmyslem lačnícím po čerstvém mase a výdělku. (oficiální text distributora)

(více)

Související novinky

Vůz plný zlata

Vůz plný zlata

01.06.2006

Zatímco čeští filmaři stahují své snímky z většiny festivalů na protest proti nepochopitelnému jednání naší vlády, která neodsouhlasila novelu zákona o české kinematografii, v Cannes se tuto neděli… (více)

Prst v chilli gratis

Prst v chilli gratis

21.05.2006

Co byste dělali, kdybyste začali jíst právě čerstvě připravené chilli a náhle v něm objevili článek lidského prstu? Já pravděpodobně zvracel. Tohle se stalo právě před rokem a před půl rokem byli… (více)

Reklama

Reklama