Poručík Jake Neeley žije od dob války ve Vietnamu v lesích, kde se skrývá před společností i před dlouho pohřbenými vzpomínkami. Nevrlá povaha a samotářské rituály mu pomáhají zapomenout... dokud se do jeho péče nedostane mladá asijsko-americká dívka. Nevítaná připomínka všeho, co touží jednou provždy vytěsnit z paměti, ho nutí postavit se tváří v tvář jeho trápením a stane se katalyzátorem léčby v komunitě zapomenutých Američanů.(Bontonfilm)
V překrásné přírodě, daleko od civilizace, co nejdál od manželky, žije veterán Vietnamské války Jake (Glover). Jeho poklidný a ničím nerušený život se mu rapidně změní, když ho navštíví jeho kamarád z čety se svou asijsko-americkou dcerou.(BUD-SFIS)
Přírodní scenérie, záběry na les, na dřevěnou chaloupku, ze která každé ráno vychází postarší muž aby nakrmil své slepice, ptáky, havrana a líného psa a kočku, je tak asi to nejlepší na filmu. Herci odvádi průměrný výkon. Sem tam dojde ke komickým situacím mezi hlavními herci ale to tak vše. Když jsem viděl škatulku drama, myslel jsem, že to bude dramatické. Ja bych to zařadil do žánru rodninné.(24.9.2006)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
BUD-SFIS