Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 9 (1980) (série)


Výtečníci (S09E20)

(epizoda)

Obsahy(1)

Malá televizní komedie o tom, kterak se nevyplácí napálit vyučující. Bakalářská povídka na téma Seděli spolu v jedné lavici.
Nerozluční kamarádi Honza a Tomáš vymýšlejí spolu akce, jak vyzrát na třídního profesora, a snaží se vynalézt co nejlepší triky, aby se na zkoušení nemuseli učit. (Česká televize)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářský příběh o dvou studentech střední školy, kteří jsou velkými kamarády a vymýšleli spolu různé praštěné nápady. Většinou na to doplatí jejich učitelé. Když však jednou profesora matematiky podvedou tak, že pomocí diktafonu ten slabší z nich vypočítá složitý úkol, přeteče i profesorova trpělivost a naopak zase on nachystá pro dva výtečníky past. Pohodový a mírně vtipný krátký příběh. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V zásadě nezávazná zábavná hříčka, naštěstí zcela bez politických determinací. Pešek a Juřička jsou v pohodě, ale, pokud se mi podařilo dohledat, je to debut 17 leté Ivany Chýlkové, která tady v culíčcích má dvě věty, jeden polibek na tvář za odměnu Michalu peškovi a jednu bublinu ze žvýkačky. Taková bakalářská studentská srandička. ()

Reklama

Reklama