Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle je můj táta! ... Mladá, rozvedená žena (J. Hlaváčová) se podruhé vdala. Z předchozího manželství si přivádí do nového svazku dcerku Danušku. S novým manželem (J. Mixa) se dohodnou, že bude holčičku považovat za vlastní a nikomu nebudou říkat, že není jeho. O 15 let později už mají manželé tři dospělé dcery, které otec střeží jako oko v hlavě. Drží je doma jako v kleci a vždy chce vědět, kam jdou a kdy přijdou. Jeho nevlastní dcera Danuška (M. Šafránková), která je už dospělá, musí předstírat, že chodí na hodiny harmonie, zatímco jde na rande. Necítí se svobodná a s otcem se kvůli tomu pohádá. Mladší dcera si zase tajně přes sousedku (L. Havelková) posílá psaníčka s jejím synovcem (I. Luťanský). Když na to přijde matka, jde sousedku požádat, aby se nepletla do rodinných záležitostí... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemusí být nutně otcem dcery dárce spermatu, může jím být ten, který se o ni stará a strachuje se o ni. Aneb dcera umí vyrazit dech a je-li to příjemné a pozitivní, stojí to za to, být na chvíli bez dechu... ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle bakalářský příběh si milá ČT klidně mohla nechat v archivu... Dojemný mi nepřišel vůbec, spíš smutně trapný. A to z důvodu zbytečného tutlání pravého (ne)otcovství dceři v podání M. Šafránkové. Rodiče tím dali zbytečnou zbraň do rukou lidem, jako byla sousedka. Ani herci mě nepřesvědčili. Pro mě zklamání. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je přesně ten případ, kdy všichni mají částečnou pravdu a nikdo na tom v konečném důsledku nevydělá. Je pochopitelné, že se otec o dítě bojí a tak se ptá, kam jde a kdy přijde. Stejně jako se dá chápat, že mladé holky mají už nové zájmy, matka balancuje mezi nimi. A pravdu má i sousedka, ačkoli o její pravdu nikdo nestojí a starat se do cizích věcí by asi neměla. Naštěstí má dcera rozum a vše dopadne, jak by mělo v každé rodině. Dobře. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama