Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 3 (1974) (série)


Aero 30 (S03E15)

(epizoda)

Obsahy(1)

Když má děda zálibu ve starých autech... Děda (B. Záhorský) má zálibu ve starých autech a dává dohromady starou nepojízdnou Aerovku 30. Vnukovi (D. Bonaventura) slíbí, že Aerovkou svezou paní učitelku z radnice při její svatbě. Rodiče (J. Somr a B. Holišová) se ale rozhodnout podat inzerát na prodej auta a dědovi nic neřeknou. Tomu ale vše dojde ve chvíli, kdy začnou chodit zájemci... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářský příběh na téma Automobilová dramata, i když víc by se hodil tématický název Po přízni řízni. Protože prodávat dědovi jeho auto bez předchozí domluvy je prostě hnus. Skvělý Bohuš Záhorský jako dědeček, který vlastní veterána a výborný Josef Somr, který vlastní luxusní (při rozčilení i vlající) přehazovačku. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A držte nám palce !! Ať nám to v půli cestě nechcípne.." To spíš tradičnímu duu Dudek, Dietl došel dech !! Pointa by tu byla, diletantovi Dietlovi navzdory, ovšem ta moralistická katarze či alespoň opovržlivý postoj tvůrců, co jsem si tak, ruce málem sevřené v pěsti, přál, jaksi schází.. Tragická normalizačně socialistická báchorka podbízivě a v důsledku nedůsledně a bez využití z hlavy dítěte jako vypravěče.. Asociace s kontrastně užitým motivem z bijáku Na samotě u lesa, kde malý syn píše domácí úkol s myšlenkou děda nám překáží, se přímo nabízí.. Svěrák, to je ovšem docela jiná liga, bez ohledu na žánr i metrážní půdorys.. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když má děda zálibu ve starých autech... tak mu ji překazíme a ještě o tom napíšeme do televize. Ten zlověstný výjev sledující sobecké zájmy na úkor druhých je svým způsobem cenným (bezděčným) dokumentem o době a lidech. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama