Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 6 (1977) (série)


Spáč (S06E40)

(epizoda)

Obsahy(1)

Josef (Josef Somr) je neuvěřitelný spáč. Usne kdekoliv a za jakýchkoliv okolností. V noci chodí na záchod v polospánku a se zavřenýma očima. Občas se ale netrefí. Jako nyní. Tentokrát zamířil z bytu přímo na chodbu a zabouchnul za sebou dveře. To ho dokonale probudilo. Navíc sousedčin pes ho ucítil a začal štěkat. Josef má strach, že ho žena (Zdena Hadrbolcová) bude podezřívat z nevěry a tak rychle vyleze na střechu. Jenže celý dům je vzhůru a partaje začínají vylézat na chodbu.... (Bart)

(více)

Recenze (8)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o člověku, který rád spí. Škoda, že při natáčení spala i většina štábu, jako třeba zvukař, který ze všech zúčastněných nejlépe nazvučil štěkajícího čokla, což mu asi rozbilo aparát, a tak je několik minut následující scénky ponořeno do ohlušujícího ticha. Zdříml si i scénárista s režisérem, a proto jsme nuceni být svědky další pamětihodné scény, kdy dlouholetý obyvatel bytovky až teprve jedné noci zjistí, že se do jeho bejváku dá pohodlně dostat přes střechu a balkón. Což mu ovšem nijak nebrání v tom, aby zase v pohodě usnul a ještě lišácky mrkl do kamery. Zbytečně, kameraman chrápal taky. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobné příběhy píše sám život. A kdyby se mi před pár lety nestalo něco na podobné bázi, asi bych nikdy neuvěřil, že se něco takového může stát, i když jsme každý měli jiné pohnutky. A i když jsem to hned vykládal kolegyním v kanceláři, mysleli si, že si dělám legraci a nevěřili mi. Takže ano, stát se může ledacos. Rozčepýřený Josef Somr byl výborný. Škoda jen, že se sousedi hádají tak, že jim není rozumět a místy je to až nepříjemné. Stejně jako rozmazaná kamera, která zabírá Josefa, lezoucího po střechách jako Spiderman, hlavně proto, že se točí z protější střechy. ()

Reklama

Reklama