Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Muži z Bombaje (S11E25)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1982, 30 min

Obsahy(1)

U někoho je to dřív, u někoho později... Ušlápnutý manžel Jiří Vavruška (J. Faltýnek) se při vyšetření v závodní ordinaci seznámí s novou, krásnou zdravotní sestrou Alenou (S. Bartošová). Lékař (J. Vala) mu namluví, že průměrný muž pro ni není dost dobrý. Jak sama říká, chce muže – cestovatele, který se vrací z velké dálky a voní takovým zvláštním způsobem... Vavruška chce půvabnou sestřičku okouzlit, a tak jí namluví, že byl v Bombaji, čímž si ji získá, a domluví se s ní, že přijde zase za týden, aby jí o Bombaji povyprávěl. Od kamarádů si půjčí a nastuduje knížky o Indii. Při další návštěvě ovšem sestřičce odhalí, že tam nikdy nebyl... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Faltýnek v hlavní roli a ještě k tomu svůdníka? Hmmm. Plzákovi se scénář taky příliš nepovedl, takže ve výsledku je to takové nemastné neslané na jedno zhlédnutí. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská povídka na téma "Když ona mi, slečno, má žena nerozumí..." Nooo, tak to je taková klasická voblbovací věta, na kterou možná chlapovi skočí nějaká ta slečna, zralá žena ovšem ne. O to trapnější je, když Faltýnek balí na podobný kydy Bartošovou, která vypadá víc než zrale. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další kandidát z bakalářských příběhů na jeden z nejhorších. Když pominu ty naprosto nevěrohodné, nikam nesměřující dialogy na úrovni puberťáků, tak chování muže už není ani směšné. Pak následují dlouhé rozhovory, které člověka unudí doslova k smrti. Povídka je bohužel smutným důkazem, že buď nechodili zajímavé náměty tak často, anebo bylo snahou točit úplně všechno, kdo ví, ale rozhodně se mezi výbornými povídkami našly i totální pitomosti. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

to se nepovedlo nikomu s jednou výjimkou. Scénář je anekdota natažená zbytečně na půl hodiny, Jan Faltýnek byl sice velmi zajímavý herec a ve Viole jsem ho viděl jako velmi charismatického zpěváka, ale na plátně a obrazovce byl obsazován jako figurkář a zdá se mi, že si na to tak zvykl, že to automaticky nasazoval. Takže je tady jen figurka komického rádobysvůdce. Pan Vala působí trochu unaveně, ovšem sestru má skutečně nádhernou, paní Bartošová se tady moc povedla a je to to jediné, proč má smysl se na to mrknout. JInak je to o nišem, souhlasím ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Faltýnek se svým melodickým hlasem byl geniální dabér ale svůdník nikdy, to už spíše zestarlý a zapšklý Michal Exner alias Vala. Závan exotiky z ČST v roku 1982 a zase podvod, socialistický divák, toužící alespoň vyhlédnout v TV za železnou. Oponu a houby, nemohl být nadrženější víc vhs zahraniční filmy, jenže videa ani kazety byly. V říši snů tak alespoň poděkování za Sandokana který se v roce 82 vysílal… ()

Reklama

Reklama