Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je třeba jednat a rychle! Jan (A. Navrátil) se musí ženit a jediná možnost bydlení je u jeho rodičů. Při stísněných bytových poměrech se otec František (R. Brzobohatý) rozhodne udělat rodičovské gesto – postavit domek. Domnívá se, že na všechno stačí sám, syn se stavbě moc nevěnuje – ještě studuje a veškerý volný čas tráví se svou dívkou (M. Brochová). Jenže otec však začne mít problémy s páteří a navíc je povolán na vojenské cvičení... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší kousek Bakalářských příběhů o stavbě jednoho domu, který se vehementně ze všech sil snaží svépomocí postavit Radek Brzobohatý. Jenže přijdou zdravotní potíže a nástup na vojenské cvičení. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z mnoha bakalářských povídek, které snad ani nestojí za zaznamenání. Upřímně totiž nevím, co by mělo být na příběhu zvláštního. Mnoho lidí někdy zažilo situaci, že jejich děti byly v očekávání, svatba za rohem a tak se rozhodli stavět. Horší bylo, že syn nejevil pro dům takový zájem jako otec, přitom by to měl být on, kdo měl na svém dřít do úmoru. ()

Reklama

Reklama