Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Anténa (S11E06)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1982, 17 min

Obsahy(1)

Bez televize ani ránu! Když přestane hrát televize, je to velký malér. A tak manžel (J. Vinklář) požádá bratrance své ženy, aby přístroj opravil. Ten za opravu požaduje dvě stovky. Když ale Jarda přiveze televizor domů a zapne ho, zjistí, že nefunguje. Manželka Jarunka (B. Holišová) mu začne vyčítat, že televizor cestou rozbil. Když žena odejde do prádelny, přijde jejich nový soused Josef (O. Vlach) a neustále chce manželovi něco sdělit… (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hádat se kvůli věcem je opravdu zbytečné. Pak se nemůžeme divit, že někomu z toho ujedou nervy. Soused s demižonem neměl chybu. Opravdu příběh ze života. Tohle se totiž ani vymyslet nedá. Pointa byla výborná. Dovedu si představit, že podobný příběh si vypráví kamarádi někde u piva. Je to povedená anekdota. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To víš. Bůh ví, co tomu bylo." Sousedský příběh, natočený podle zadaného tématu "Když přestala hrát televize", vyprávějící o tom, že bez antény můžete koukat čtyři hodiny na pračku. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl to televizor Athos jak v cca 5 minutě tvrdí B. Holišová (..."vyhodili jsme dvě stovky, protože ty si Athose hned zas rozbil"...), ale byl to televizor 4116U - "Marína". Athose jsme měli za mého dětství doma (měl tmavou skříň a hodil se mojí babičce k nábytku), tak to musím i jako pozdější fanda do TV techniky vědět :-) ()

Reklama

Reklama