Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Multiservis (S11E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Seznámení na inzerát a jedno neobvyklé setkání… Mladším ročníkům už asi název Multiservis nic neříká, tak tedy… Byla firma, která kdysi prodávala a opravovala televizní přijímače. Vedoucí Jiří Sovák právě zavírá provozovnu a ještě čeká na smluvenou návštěvu (Z. Hadrbolcová), když do provozovny náhle vstoupí malý kluk (J. Novák) a chce opravit televizi… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při vší úctě ke třem hereckým legendám, byla jediná věc, která mě na povídce zaujala. O čtrnáct let dříve byla natočena minikomedie Bohouš. Slavná, samozřejmě. Setkali se v ní též Jiří Sovák a Zdena Hadrbolcová. Taky v ní se seznámili na inzerát a taky v Bohoušovi to byla Sovák, kdo inzerát podal a Hadrbolcová, která na něj reagovala. A pes? Bernardýn se jménem Bohouš, stejně jako zde. Tvůrci si tak pohráli s čím mohli. Jinak ale povídka podle mě trochu ztrácí hlavu a patu a nemá konec. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář: Vojtěch Steklač!!! Napsal ho patrně po několika lahvích burčáku. Multiservis je značně zavádějící název.. Příhodnější by byl "Bohouš po dvaceti letech", neboť se zde objeví stejná ústřední trojice. Chybí pouze mistr Menšík. Sovák s hitlerovským knírkem předává životní moudra mladým a přitom se seznámí s Bohoušem. A to je zhruba vše. Nutno nevidět. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč se toto vůbec natočilo? Snad jen pro nostalgickou vzpomínku TV opravářům jako jsem já, ikdyž jsem v opravně TV začínal cca o 10 let později, než kam byl zasazen tento "příběh". Takže pro mne zajímavý pohled na starší vydání prostředí TV opravny, a starších typů TV přijímačů, servisních přístrojů... Tak, za to jednu hvězdu a druhou za Sováka, který byl naprosto nevyužitý. ()

Reklama

Reklama