Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Recenze (862)

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Bohužel, průměrný ultrasweet romanťák. To pro mě fakt neni a navíc tento mi přišel špatný. Hodnocení tedy podprůměrné. A nelíbilo se mi obsazení herců stejně jako jejich umělé výkony. Doporučení 4,5/10. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách milý film, pohlazení po duši, že ve spoustě šlamastyk nejste sami. Přes všechny možné romantické i neromantické linky preferuji vztah mezi Winslet a Wallachem. Vztah vysloužilého scénaristy, starého milého pána a mladé smutné, ale energické slečny z Anglie mezi kterými vznikne neobvyklé přátelství. Nejlepší bod celého filmu. Před Kate Winslet smekám herečka, která umí zahrát prakticky cokoli. A Eli Wallach je pořád tím skvělým hercem, jakým býval. Diaz byla docela dobrá, jen ten začátek, kdy se rozchází s přítelem ji nešel zahrát moc věrohodně. Jinak spokojenost, má to chyby, ale i vnitřní kouzlo, které u filmu hledám především. 80% ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní film, ale mě se stráááášně moc líbil a myslím, že si to odpad rozhodně nezaslouží vidět ani z dálky. Velmi působivé, bylo rozuzlení Grahamova tajemství, které mě překvapilo. Dále telefonát mezi Cameron a Kate, také stál za to ;) ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý Jude Law, dojemný Eli Wallach a nakonec i Jack Black v trochu nezvyklé poloze v tomto filmu válcují jak Kate tak Cameronku.... ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Vkusná romantická komedie, jen ten Jack Black mi tam nějak nesedí a už vůbec ne ke Kate. Jinak pohodové, příjemné, žádný výrazný kýč amerických romantických komedií. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Prijemna romanticka komedia so super obsadenim. Sem tam mi to prislo silene, inokedy spontanne. Na vecer pohodka. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká blbinka, která není ani náhodou jako jiná, epická vztahová dramata typu "Na Dotek." Potěší jen laní oči Kate a typická ztřeštěnost Cameron. Tyhle dvě a Jude Law se dají nazvat kránými lidmi. O Jacku Blackovi se to rozhodně říci nedá. Je tam hrozně nasíracích hollywoodských klišé. Nejvíc mě citově zmrzačily dcery Judea Lawa a jejich "stan." Ach bože. ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy nějak nemusím, nebo spíš se na ně moc nekoukám, možná to je tím, že mě odrazují ty německý filmy na primě. Tak jsem po dlouhé době udělal výjimku a koukl se na Prázdniny. Musím říct, že to byla příjemná změna po těch všech akčních filmech, které jsem viděl. I když jak jsem řekl, na romantiku nejsem přeborník bylo to něco jiného než všechny ostatní, kdy si říkáte už půl hodiny dopředu, že se k němu vrátí a budou mít kupu dětí. Naštěstí o tomhle jen ten film není, je to propojení více osob a vy nečekáte až do poslední chvíle jak to dopadne. Ač jsem chlap, tak mi v očích uronila nejedna slza, jelikož podkres hudby tomu dodával fantastickou atmosféru. Co se týče herců, byl to perfektní výběr, Cameron Diaz jsem neviděl pěkně dlouho a takhle role jí sekla! Ani jach Black, mi konečně nepřipadal jak nějaký neohrabaný ťulpas. A konec, no konec, jak má sice asi být, ale vlastně trochu neočekávaný oproti začátku filmu, tak to má být! ()

P-puma- 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě holka a romantické komedie se mi líbí, samozřejmě ne všechny, ale tahle jo! Je prostě trochu jiná než ostatní má nápad a co si budeme povídat občas bych taky takhle potřebovala zmizet. Takže si místo vlastních prázdniny občas dám prázdniny s Cameron Diaz A Kate Winslet:) ()

RickyFitts 

všechny recenze uživatele

strašně špatnej scénář a strašně špatná Cameron Diaz (ostatně jako vždy), všechno ostatní průměrné - kromě Juda Lawa, který průměrnej bejt ani neumí... ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Je to jako chemie! Náhdně se do smíchá a pospojuje a vzniká z toho dokonalá sloučenina - v našem případě dva páry. Vytvořit "tu svoji sloučeninu" je přece smyslem žití, bytí a blití. ()

R4kosn1k 

všechny recenze uživatele

Vůbec si nemyslim, že tento film má imbecilní těsto, jak tady někteří píšou a naopak si myslím, že výměna domů je velmi dobré a nevšední tema, a upečená buchta z tohoto těsta mi chutnala výborně!! :DD výborně jsem se bavil... ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Velice originální romantický film, ve kterém se mísí americké a britské prvky. Když jsem před zhlédnutím četla, že má film 138 minut, tak jsem si říkala, že to asi bude pěkně zdlouhavé. A na konci...? Klidně bych uvítala další půl hodinku děje. Celý film jsem měla na tváři úsměv, příběhy mě pohltily (hlavně ten kolem C. Diaz). Těším se na předvánoční období, až si film pustím znovu - v tu dobu atmosféra určitě vynikne mnohem víc než teď v červenci. Edit 2020: dokonale. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Já jsem strašně zklamaná.. už kvůli mojí milované Kate, tohle si přece nezaslouží. Je to nemilé, absurdní i když romantické. Pro mě to byl opravdu nešťastný výběr herců, Cameron je mi nepříjemná, Jude nesympatický uplakánek a z jejich nekonečně dlouhých dialogů mě bolela hlava. Nemělo to být třeba obráceně? Kate ve svém domě jako v novém a Cameron v tom velikém? Jedině Kate dávám dvě hvězdy, protože to pro mě celé utáhla. ()

flash56 

všechny recenze uživatele

romantická komédia? herectvo C. Diaz? chémia medzi protagonistami? bohužel, nič takého ma nezasiahlo. Kate Winslet mám rád. ()

andaa 

všechny recenze uživatele

Nepřekombinovaný romantický příběh se zajímavým nápadem. Potkávají se tam cizí lidé,ale na konci není nutný deus ex machina, aby se to všechno protlo, protože je to od začátku jednoduché. Mě osobně se nejvíc líbila pstava Grahama, sympatický hezký, uvěřitelný. A holčičky taky hrály skvěle. Další vynikající role byla starého scénaristy. Úžasný důchodce s neutuchající životní energií a kouzlem. Ženské role neurazily, ale pro mě byly nejhezčí tady ty dvě mužské."Miluju kýče, celý život hledám ten správný kýč." PS:v životě nepochopím, že ti lidi mají pořád dost peněz na letenky, které si opakovaně nechají propadnout, nebo plánují vztahy na dálku s tím, že za sebou budou dvakrát měsíčně lítat přes půl planety. As jiný kraj jiný mrav. ()

avitakova 

všechny recenze uživatele

Já tenhle film prostě miluju. Je to jeden z mála filmů na který bych se dokázala dívat pořád dokola a stejně by mě dojala jedna a ta samá scéna (ta kde Jude Law brečí - jo totálně ženské, ale na mě to očividně platí). Je to asi jediná romatická komedie, která se mi líbí úplně vším. Obsazením, zápletkou,... a hlavně tim, že to neni otřepané a komerční. Vážně film na který se vždycky ráda podívám. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Jedna půlka příběhu, ta, co se odehrává v Kalifornii, je mi daleko příjemnější. Místem to není, je to odzbrojující postavou stařičkého herce a vztahem K. Winslet s ním, jež mě dojímá daleko více než romantické vztahy ostatních. To činí z Prázdnin zcela výjimečný romantický film. ()

Reklama

Reklama