Reklama

Reklama

Asterix a Olympijské hry

  • Francie Astérix aux jeux olympiques (více)
Trailer 2
Francie / Německo / Španělsko / Itálie, 2008, 112 min

Píše se rok 50 před Kristem. Galie je obsazena Římskými vojsky, jen jedna vesnička stále odolává. Její obyvatelé jsou díky kouzelnému nápoji druida Panoramixe nepřemožitelní. Jediný, kdo nápoj nepotřebuje je Gal Obelix, který jako miminko spadl do kádě s nápojem a od té doby disponuje neuvěřitelnou silou. On, jeho pejsek Idefix a nerozlučný kamarád Asterix prožívají další dobrodružství. Ve vesnici žije mladý muž Lovestorix, který se zamiluje do řecké princezny Iriny. Jeho touha je tak velká, že se vypraví do Řecka, aby svou milou spatřil na vlastní oči a předal jí verše, jenž pro ni napsal. Jenže Řecko je pod nadvládou Říma a řecký král nutí Irinu, aby se stala ženou Césarova syna Bruta. Irina však tohoto podlého a zlého muže nechce ani vidět. Když Brutus přijede a snaží se jí dvořit, Irina ho odmítá a do jejich sporu se vloží i sličný Lovestorix. Brutus ho chce nechat zabít, ostatně jako každého nepohodlného člověka ve své blízkosti, jenže Irina je proti. Protože však nemůže odporovat samotnému Římu, vymyslí si podmínku. Ten, kdo vyhraje Olympijské hry, bude jejím mužem. Brutus zuří a stěžuje si i otci Césarovi. Jelikož však neustále usiluje o jeho život a také o trůn, César jej nemá moc rád a souhlasí s Irininou podmínkou. Lovestorix se vrací do vesnice, kde si stěžuje, že nemůže bojovat v soutěžích olympijských, protože není Říman. To mu však Asterix a Obelix vyvrátí se slibem, že pojedou bojovat s ním. (TV Nova)

(více)

Recenze (612)

towlee 

všechny recenze uživatele

Tak takovou blbost jsem neviděl už pěkně dlouho. Zatímco první i druhý "Asterix" byli dost dobře koukatelní a obzvláště v pří padě dvojky okořenění dobře stravitelným humorem, tento film je vyloženě ubohý. Trapné vtipy, jen sporadicky se vyskytující Asterix s Obelixem (zvláštní, tak jsem si myslel, že by měli hrát něco jako hlavní role, ale asi jsem se spletl), výměna Claviera a tak dále a tak dále. Doufám, že potomhle fiasku už vážně nikoho nenapadne natočit něco jako čtyřku. ()

dc 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nějak nepřilnul k filmovému zpracování Asterixe. Tento díl mi navíc připadá jako nejslabší. Asterix tu vypadá jako vypelichaný bobr... Jedna hvězda je za perfektní dabing Josefa Cardy. ()

merlp 

všechny recenze uživatele

velké zklamání... pár (ale opravdu jen pár) světlých momentů díky kterým to není propadák, ale víc nic! ()

kolotroch 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol iny sajrajt... takto dohnojit a sprznit jeden z najpopularnejsich kreslenych pribehov... obcasne utiahnutie kutikov nemohlo vykompenzovat fakt, ze po vacsinu casu to bolo desne a ten roztahany zaver so Zidanom, do toho ten vychrtly, zmalovany Sklenarikovej ksicht.. aaach, duvenblejt.. ()

adooo 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo už hrozné...najväčšie plus Zidane! :D a samozrejme Alain Delon "Ave, Ja!" :D ale ani ten nedokázal zachrániť biednu úroveň ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Opět je podivné, jak se původní předlohy či kreslené verze liší od filmových verzí. Z filmu by se dal udělat celkem zajímavý trailer či minifilm na 15 minut, u kterého byste se smáli, ale celkem je to trochu zklamání. Pro koho je to vlastně film? Díval jsem se na něho s dcerou a v jejich 8 letech tipuji tak polovinu forků nepochopila a já jsem neocenil tu druhou půlku. Na druhou stranu ... holka se bavila a já jsem taky zrovna neusnul, takže za dceru 3*. ()

CasperX 

všechny recenze uživatele

Vtipné, zábavné a veľmi kvalitne spracované... Paródia, ktorá je od podobných amerických trápnych pokusov vzdialená na míle. Načo hľadať v tomto filme niečo hlbšie, filozofické...? Tento film má pobaviť a presne to sa mu v mojom prípade podarilo perfektne. Vtipné dialógy, super hlášky, kvalitný dabing a aj kus originality je presne to, čo tu nechýba. U mňa 85%, ak sa vám to nepáči, dajte ma rozštvrtiť...:-)... AVE JA... ()

illilay 

všechny recenze uživatele

pre mna su najlepsou castou konske preteky... tie tahaju film na aspon dve hviezdicky... Schumacher ma pre mna 100 bodov ;) ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Film mi znechutily především tyto komentáře, co tu čtu - bohužel jsem je četl před tím než jsem jej viděl a tak hodnocení nebude příliš objektivní. Já se u filmu ale poměrně bavil - Brutus místy opravdu exceloval, pár vtipů se povedlo i jiným postavám a především - nesrovnávám jen s jinými filmy o Asterixovi. Pokud dá někdo hodnocení "odpad" tak už dávno zapomněl, jak skutečný odpad vypadá. ()

marketcsfd odpad!

všechny recenze uživatele

Teda oproti jedničce a dvojce odpad!!! bože to se na to radši měli vy víte co - jediná super scína je s gepardem a to je vše přátelé... ()

Ratchet007 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování Asterixe ani tentokráte nezklamalo. Nebylo to sice už tak skvělé, jak předchozí díly, ale i tak jsem se bavil. ()

Randall 

všechny recenze uživatele

Jak proboha může projekt s takovým rozpočtem skončit takhle? Vypadá to, jako kdyby se někdo den před natáčením na tři hodiny posadil a rovnou vyplodil technický scénář. Tohle jednoduše NEMOHLO vzniknout normální cestou... Jedna hvězdička patří těm několika málo Delonovým, u kterých jsem se pousmál. Jinak bída. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

hloupé, trapné, ale po shlédnutí posledního dílu je tenhle ještě dobrý. Zinedine Zidane to nezachrání. Z architekta Numerobise udělali Neumínise což je strašný a vůbec je to celé blbé. A Carda Retarda zdraví Ave tati. ()

Hove 

všechny recenze uživatele

Občas prostě nemůžu být objektivní. Jasně, do "kleopatry" to má daleko, ale i tak je tam taková hromada skvělých hlášek, že ty 4* prostě musím dát. "řekni heslo" "jaké heslo?" "vstupní" "dvacet čtyři?" ()

TheBlizard 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování nemělo nikdy vzniknout. Žel spatřilo světlo světa a k tomu ještě i další pokračování, na nějž jsem se už opravdu bál se podívat. Od roztomilého nadprůměru prvního a dostačujícího průměru druhého dílu tohle padá až na temné dno. ()

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama