Reklama

Reklama

Meridian

  • USA Meridian (více)
Trailer

Zámek Bomarziniů skrývá v sobě dávné tajemství. Rozluštit ho se pokouší mladá a krásná umělkyně Catherine Bomarziniová (Sherilyn Fennová). Uvázne však v pavučině záhadných milostných vztahů, s nimiž si neví rady. Se svou dlouholetou přítelkyní Ginou (Charlie Spradling) navštíví představení kočovné společnosti a seznámí se s Laurencern Fauvrayem (Malcolm Jamieson). Laurence je sice podivný, ale zato přitažlivý kouzelník, který dokáže rozluštit záhadu zámku. S pomocí chůvy Marty (Hilary Masonová) a ducha mladé
zavražděné dívky, odhalí Catherine kletbu ohrožující jejich životy. Jen ona ji však může zrušit... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Romantická hororová báchorka. Nič viac a nič menej. Pozitívami filmu je pekná maska príšerky (vlkolaka alebo Yetiho, či čo to vlastne bolo) a niekoľko príjemných erotických scén. Negatívom je vlastne všetko ostatné. Problém je hlavne v tom, že už samotný námet ma veľmi nezaujal. Okrem toho to bolo celé bez atmosféry, čo je veľká škoda, lebo film sa odohrával na zámku. Človek by čakal nejaký desivý nočný interiér, tajomné zvuky, škrípanie dverí, samozrejme márne. Tvorcovia sa radšej mohli vykašľať na tú romantiku a natočiť čistokrvný horor, určite by to fungovalo lepšie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdybyste se octli v něčem, co je zbytečně natahované. Zbytečně hlavně proto, že dávno víte, jak to vlastně dopadne. „Meridian“ se možná na začátku tváří jako něco víc, ale je to opravdu jen fantasy pohádka, která nemá příliš velkou výpravu, ale je docela divadelní, navíc ještě s lehkými odkazy na Shakespearův „Sen noci svatojánské“. Klasika se ze snímku „Meridian“ ale nikdy nestane. ()

Reklama

Reklama