Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (637)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ahoj Amando, zahrajeme se takovou hru... Jigsaw už zkrátka netáhne. Byli doby, kdy lidé utíkali ze sálu a omdlévali strachy, jenže dnešní horor už spíš sází na trhání rukou a nějalou tu trapnou lekačku. A co atmosféra? Kde nic, tu nic. Popravdě tenhle film, vlastně celá tahle série, je jedna velká mizérie. Polovinu filmu jsem prokoukal z okna a sledoval západ slunce a když se začalo konečně něco dít, vzašla z toho nakonec trapárna no. 1. Tobin Bell je do své role už tak zahleděný, že snad ztratil pojem o natáčení dalších filmů a prostě chce pořád jen Saw-Saw-Saw..... Smutné, hodně smutné. Konec hry!....To určitě ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Třetí a stopáží nejdelší díl této série. Film začíná přesně tam kde skončila dvojka. Oproti předchozím dílům stoupla rapidně krvavost a drsnost filmu. Příběh je jednoduchej, má na člověka depresivní, silný vliv. Pasti jsou velmi drsné. Nejlepší a nejnechutnější scénou pro mě je operace Jigsawova nádoru na mozku. Film má určité flashbacky. Hudba opět skvělá. Občas má film pomalejší tempo, ale to nevadí. Hodnotím celkově na 93% = ***** ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni Saw kritizují, ale mě pokaždé dokázaly jednotlivé díly uspokojit. Ani jeden nebyla žádná velká bomba, ale všechny měly příjemný a efektivní závěr, na který se pokaždé mohu pouze těšit. Na první pohled konec třetího dílu trilogii uzavírá, ale já doufám, že tvůrci vymyslí něco stejně působivého jako byl Jigsaw a celý jeho příběh. Zdá se mi, že třetí díl trochu šlape na pilu a v jeho uncut version opravdu přitlačil v nechutnosti a krvavosti a to je jedině dobře. Působivá první zkouška s ženou v mrazícím boxu je hezky promyšlená a ještě lépe vypadá. Zkoušky pokračují a jsou směsicí (průměrné, žádné extra maso...) nechutnosti a krve. Celý film táhne na branku docela silným tempem a nesnaží se vysvětlit co jste viděli v minulých dílech, ale přidává k tomu takové malé střípky "z druhé strany", které třeba v případě návratu k přípravě na finiš prvního dílu působí víc než příjemně. Přirovnávat Saw 3 např. k Hostelu je velmi nepatřičné už jen k tomu, že saw má jistý vnitřní příběh navazující na předchozí filmy a Hostel je čistá nudná krvavá hostina v pro ameriku exotickém prostředí "jiného světa", v kterém je možné vše. Proto ať žije Saw a doufám, že série bude pokračovat a nebude se zhoršovat ani ubírat na svém video klipovém stylu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se snaží opět doplnit nějaký ten střípek do mozaiky SAW a tak nám začíná žalářem Donnieho Wahlberga. Pak už se to celé rozjede po vlastní linii. No, i když rozjede je docela silné slovo. Než se něco začne díl, uteče 40 minut a máme zde pro změnu jednoho nesympatického tlouštíka, který přišel o dítě a žene jej touha po pomstě. Do toho se dozvíme že takové řezání lebky je vlastně docela zábava a na konci se to celé spojí a přichází to správné "SAW překvapení" na závěr. Málem bych zapomněl, že se nám sem vloudí i troška romantiky aneb kterak se do sebe zamilovali Jigsaw s Amandou. 35% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ako hlboko vedie králičia nora do bahna nekvality a ždímania toho istého námetu? Dúfam, že na dno dorazíme skôr ako so Saw 10... Btw. (zatiaľ) trilógia má svoju štruktúru presne v duchu Randyho "pravidiel trilógie" z Vreskotu (prvý diel pravidlá ustanovuje, druhý ich naťahuje a tretí ich naoko porušuje a vracia sa v príbehu k samotnému počiatku...). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (32)

  • Celé sérii předchází devítiminutový film Saw (2003) režírovaný tvůrcem série Jamesem Wanem (lze ho vidět např. na druhém disku DVD Saw: Uncut Edition). (imro)
  • Třetí díl série s rozpočtem 10 milionů amerických dolarů utržil během prvního víkendu v kinech (27. – 29. 10. 2007) 33,6 milionů dolarů na prvním místě žebříčku návštěvnosti. Celkové tržby v USA se vyšplhaly na 80,2 milionů. Předchozí díl Saw 2 (2005) vydělal v USA přes 87 milionů a první díl 55,1 milionů. (imro)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. října 2006 ve Slovinsku. (Varan)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama