Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (637)

petero 

všechny recenze uživatele

Hlavným účastníkom Jigsawovej hry je tentokrát otec, ktorého syn zahynul pri dopravnej nehode a on sa s tým nedokáže zmieriť. Vo svojom novom „vezení“ má možnosť ovplyvniť (pomôcť) obetiam dostať sa z nastražených pascí. No tými obeťami sú napríklad svedkyňa nehody ktorá zbabelo ušla, doktorka ktorej sa nepodarilo chlapca zachrániť, policajt ktorý prípad odbil, sudca ktorý pre vinníka nehody vyniesol príliš mierny rozsudok a samozrejme vinník nehody. Naviac Jigsaw každú chvíľu odíde na onen svet a tak ho pani doktorka musí udržať nažive lebo ak zomrie on zomrie i ona. A o úspešný chod Jigsawovej hry sa zatiaľ stará jeho nový nasledovník. Nečakal som to no predsa. I Saw III si udržalo istú úroveň. Každý vie čo asi môže od filmu čakať. Drsné scénky mučenia (tentokrát i drsná operácia), Jigsawove hry nepostrádajúce nápad, všetko je to skombinované tak aby to zapadalo s predchádzajúcimi časťami a záverečné rozuzlenie nás opäť presvedčí, že Jigsaw je skvelí manipulátor i na pokraji smrti. A nemyslite si, že treba vypnúť mozog. To teda nie, radšej sa pekne sústreďte hneď od začiatku. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Ahoj Amando, zahrajeme se takovou hru... Jigsaw už zkrátka netáhne. Byli doby, kdy lidé utíkali ze sálu a omdlévali strachy, jenže dnešní horor už spíš sází na trhání rukou a nějalou tu trapnou lekačku. A co atmosféra? Kde nic, tu nic. Popravdě tenhle film, vlastně celá tahle série, je jedna velká mizérie. Polovinu filmu jsem prokoukal z okna a sledoval západ slunce a když se začalo konečně něco dít, vzašla z toho nakonec trapárna no. 1. Tobin Bell je do své role už tak zahleděný, že snad ztratil pojem o natáčení dalších filmů a prostě chce pořád jen Saw-Saw-Saw..... Smutné, hodně smutné. Konec hry!....To určitě ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Krutější než obvykle? Už jste se konečně rozhodli, jestli uříznout přikovanou končetinu? Utrpení jednotlivce, krev. Toto jste očekávali a teď je vám servírována drsná krvavá podívaná. Netvrďte mi, že v některých případech jste necítili bolest a utrpení oběti na vlastní kůži! Splnilo se vaše očekávání? Ano? Ne? Tak si počkejte na další díl! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Návrat medzi špinavé steny, debilný Jeff, výborné pacse, občas zbytočná explicita, trápne flashbacky, nekorektnosť, debilná Amanda, veľa krvi, offtopic scény, logika na dovolenke, retardovaný príbeh a cynický záver, ktorý to celé zachránil. Teda nie úplne a výrazne zlepšil celkový dojem (posledných 20 minút som bol naplnutý ako struna) a prinútil ma ísť s dvojkou o hviezdu nižšie. 50% s dodatkom, že to mohlo byť OVEĽA horšie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mám v paměti návštěvu kina rok po druhém dílu. Tenkrát jsem měl také plno problémů přijmout třetí díl za svůj. Nepamatoval jsem si souvislosti, proto mi to celé přišlo jako zbytečný nástavec něčeho dokonalého. Jeeenže, časy se mění. Po třetím dílu série Saw v rozmezí pěti hodin je na místě konstatování, že i trojka se zdatně drží pelotonu. Souvislosti souvisí, děj lecos objasňuje, lecos naopak zamotává, hry jsou stále promyšlené a mají logiku, stejně jako závěrečné vyúčtování. Pro celou sérii má právě tento díl velice významnou roli, proto doporučuji si jej dobře zapamatovat. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (32)

  • První film ze série Saw, ve kterém byla vyobrazena nahota. (Kulmon)
  • Pro zmrzlé tělo Danicy (Debra McCabe) byly kvůli bezpečnostním předpisům zhotoveny dva samostatné odlitky hereččina těla. Jeden pro přední stranu a jeden pro zadní. (Kulmon)
  • Saw III byl zaslán komisi schvalující přístupnost filmů MPAA sedmkrát, než získal kýžený rating R. (109)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama