Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rudá je výstižný název pro tento film s přihlédnutím na jeho krvavé téma. Scénář byl napsán dle stejnojmenné knižní předlohy od romanopisce Nozawa Hisashi, který v roce 2004 spáchal sebevraždu.
Drama se zaměřuje na podivný vztah mezi dvěma dívkami, jejichž životy se změnily v důsledku brutální několikanásobné vraždy. První dívka Kanako (Uchiyama Rina) je studentka, která je traumatizována zážitky z dětství, kdy jako jediná přežila vyvraždění své rodiny. Druhou, mladší dívkou je dcera vraha Miho (Mizukawa Asami).
Nyní, deset let po činu se dívka z vyvražděné rodiny rozhodne podat pomocnou ruku dceři zločince a ujme se jí. Mezi nimi, i když mají společného jen velmi málo a mají všechny důvody k tomu, aby se nikdy nechtěly potkat, se vyvine zvláštní pouto. Přesto se potkaly, ale je to opravdu přátelství? Nebo zdání klame a vše je součástí pečlivě připraveného plánu pomsty? Původně dramatický tón filmu se brzy přejde do čiré hrůzy. Díky neuvěřitelnému vyvrcholení je film realistickým, atmosférickým a děsivým zobrazením psychického teroru. (Bouffon)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Oiolaire Jiné
06.07.2008
Lhurgoyf Jiné
08.06.2006

Reklama

Reklama