Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

Matty 

všechny recenze uživatele

Zkuste si představit tu nejvíce idiotskou zábavu překračující hranice lidského chápání (třeba strkání ruky do pasti na medvědy). A teď si představte, že něco podobného parta inteligenčně nepříliš obdařených jedinců skutečně koná. Ovšem, nejen to, oni se nechávají natáčet, cpou se do televize i do filmu, jehož druhý díl vzniknul relativně nedávno. Ano, Jackass jsou zpátky s celovečerním filmem, který bych nedoporučil… který bych vlastně nikomu nedoporučil. S filmem to vyjma prvních a posledních pár minut opět nemá zhola nic společného – je to pouze sled nesouvisejících blbin (hodně mírný výraz), z nichž některé mě bavily velice („teroristický“ kanadský žert), jiné obstojně („koule starého muže“) a mnohé byly natolik primitivní, že převažovalo znechucení nad pobavením (prostrkování rybářského háčku tlamou alá Ostrov). Bavil jsem se o něco méně než u prvního celovečeráku a tentokrát jsem se ještě více podivoval, proč vůbec někdo měl potřebu Jackass roztahovat na devadesát minut. Dvacetiminutové pořady na MTV jsou na podráždění žaludku dostačující, pokud nejste opravdu velcí Jackass fanoušci, kteří třeba některé jejich kousky zkoušejí osobně (v takovém případě mi dovolte vyjádřit upřímnou soustrast nad vaším mozkem), dejte jim přednost. Krom toho, Borat dokázal, že bořit hranice dobrého vkusu lze i mnohem kultivovanějším způsobem. 40% Zajímavé komentáře: slasher, Tomco ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V ničom nezaostávajúce za prvým dielom. Debilné ďaleko za hranice významu tohto slova (so žiadnym z účastníkov by som sa vážne nechcel nikdy stretnúť), ale človek by to mal vidieť, aby sa utvrdil v tom, že on sám je ešte načisto príčetný a v normále. Najlepšie kusy: pitie konského semena, pijavica na očnej buľve a helma na prdy. Už som videl všeličo, ale pri týchto scénach som vážne odvracal zrak, aby som nevrhol šabľu. To, že som celý čas dostával nekontrolovateľné záchvaty smiechu, snáď netreba zdôrazňovať ;-). ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Za nárůst kadence zdařilého humoru dva puntíky nahoru. Za nárůst kadence absolutních prasáren zase jeden dolů. Nakonec tedy solidní dva, které drží nad vodou hlavně klasické kaskadérské kousky a parádní muzikálové číslo nakonec. Jinak ale pořád drzá zábava „dnešní mládeže“, která jde víceméně mimo mě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se na to hodně těšil...o to víc bylo moje zklamání, které jsem po shlédnutí filmu utrpěl. Je to stejné jako jednička, tudíž nejlepší scény, které Jackass od vzniku prvního 'Movie' vypustili. Jestli to jsou nejlepší scény nebo ne, to netušim, jasné je, že řada z nich je opravdu neorázně nechutná a naprosto zvrhlá a ti lidi z party jsou fakt děsný prasata a nemá to cenu dál řešit. Za to řada scén je naprosto geniální a je opravdu těžké hodnotit něco takového. Mezi tyto scény patří např. arab v taxiku nebo rocket man. Taky jsem si všiml toho, že Johnny Knoxville dostává jednu ránu za druhou a schytá toho nejvíc z celý party a často jde i o život i když je pravda, že si s ním zahrává téměř každý. Ač jsem řekl, že zklamání tak tím myslím to, že do filmu zahrnuli opravdu nechutné scény a je to škoda...mělo by se to podle mě ubírat trochu jiným tempem. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11,5miliónovTržby USA $72,778,712Tržby Celosvetovo $84,618,532Tržby za predaj DVD v USA $49,033,104 //počet predaných kusov 3,071,076 ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Jackass nikdy nebylo o pouhým skákání mezi střepy z osmimetrové výšky. Knoxville svůj pořad etabloval spíš jako zábavu pro náročné a intelektuály - jelikož čím je člověk chytřejší, tím požaduje hrubší a vzletnější rozptýlení -, ale nezapomíná na tzv. brutalitu s lidskou tváří a stejný prostor věnuje nekompromisním kouskům jako lidem, kteří je provádějí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Poklona pre Jackass. Na týchto chlapcov sa nikdy nikto nechytí, už z dôvodu že je to všetko reálne........... Soundtrack: 1. I'm Going to the Moon / Johnny Knoxville ,2. If You're Gonna Be Dumb ,3. Gettin Fucked Up ,4. Backass ,5. I'm Ashamed of Myself / Chris Pontius ,6. MF from Hell ,7. I'm Going to Die / Ehren McGehey ,8. All My Friends Are Dead ,9. Urban Struggle ,10. Your Teeth Look Like / Brandon Dicamillo ,11. Fly ,12. Rectal Bleeding / Johnny Knoxville ,13. Fuck the Pain Away ,14. Are You Crying? / Bam Margera ,15. A Little Less Conversation ,16. Cut Your Hair ,17. Karazy ,18. I Need a Doctor / Steve-O ,19. Spill the Blood ,20. My Ass Hurts So Bad / Dave England , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, u prvniho dilu sem psal, ze mi bylo k bliti, ale to co predvadi tady, to je jeste vic nechutny. Ze tady casto blejou, ok hnus, ale precejen se to da, ale nalejt si do prdele pivo a pak to vypit, snist konsky hovno nebo vyhonit kone a pak to vypit to uz je proste moc a malem sem se fakt poblil. Ale jinak je to klasicka spousta scenek slepena do jednoho filmu, aby dosahla delky 90 minut. Vetsina "hercu" je tady fakt dost na sracky, takze neni nouze o krev a ruzny modriny, ale celkove musim rict, ze az na tech par ultra nechutnosti jsem se zase dobre bavil. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Opět naprostý masakr. Hlavně Johnny Knoxville se totálně zabíjí, fakt nehorázně a vždy s úsměvem - jestli jste mysleli, že za ty čtyři roky vyměkli, můžu vám zaručit že ne. Jak nádherný pocit, mít Jackass zase zpátky... Hranice demence znovu o kousek posunuta. It's gonna hurt a lot, but it's just loud... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedna * za odvahu vydat takovou blbost. Nikdy jsem neholdovala "vtipným" videum na netu, kdy někdo dobrovolně nechává ničit svoje tělo jen pro pobavení ostatních. No a když jsem jednoho dne zjistila, že existuje film, který se z těchto šíleností skládá, zkusila jsem...zbytečně. Nic chytrého, nic normálního. Proto jsem film po několika minutách vypla. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl trik "Zmizení Wee Mana prostřednictvím kypré matrony", ten musí uznat, že práce kouzelnického asistenta není žádné peříčko.. Stylový honácký úvod s Morriconeho Ecstasy of Gold a pak spousta kaskadérsko-vyměšovacích skopičin, kterým občas uškodila snaha aktérů nahradit přirozenost hraním, což nakonec nejlépe zvýrazní "nepodařené" scény při závěrečných titulcích. Skeč s prdící helmou a jejím následným zpětným efektem přejel hranice do státu Nevkus zcela nerušeně a celníci mu ještě nadšeně zamávali.. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou vrcholně zábavné (taxík, scénky s dědkem, Puppet Show), jiné zajímavé tím, že už to (pro někoho) přestává být legrace (Steve-O a žralok, kobra, test obranné munice) a pak jsou tu jiné, které jsou totálně nechutné (koňské sperma, pijavice v oku, prdící helma). Ale vždycky se můžete bavit tím, co Johnny Knoxville a spol. zase vymyslí. ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Just more of same. Banda dementů s inteligencí v limitě se blížící nule se snaží šokovat sledem nechutností a lidi jim to žerou. Jackass se podezřele často objevujíí na monitorech notebooků, probírají je média, někteří proti nim naopak ostře vystupují. Ale proč? Vždyť oni ani nestojí za tu námahu mávnout na tím vším rukou. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov týchto masochistov to je film roka to je jasné. Síce som sa pri niektorých scénkach nasmial, tento druh humoru ozaj nemusím pretože tie nechutnosti predsa len prevažujú. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stále je to velmi zábavné (pokud si dokážete přiznat, že je to tak blbé, až je to dobré), ale nachází se tu více trapnějších, téměř až nepatřičných scének než v jedničce (kde bylo zdaleka nejhorši a nejpodivnější autíčko v trávicím ústrojí). Mezi nejlepší věci pak patří šílený nápad s vybíjenou medicinbaly potmě, a nebo závěrečný "megagag" s teroristou. Ten se vážně povedl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sranda musí být, i když nechápu, jak dokáže někdo dělat takový nechutnosti jako dělá parta Jackass. Skvěle jsem se bavil, i když mi u některých scénách bylo trochu špatně, hlavně s koňským semenem. Obdivuju, že dokážou dělat tak bláznivé věci, ale na druhou stranu prostě nepochopím, jak to můžou dělat. ()

Reklama

Reklama