Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

toomm 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako "jednička", ještě více se potvrzuje že Johnny Knoxville je magor. Možná ještě více nechutné než první film. Co se mě týče vypustil bych scény s koňským spermatem, hovnem a pijavicí....všechny tyto scény jsem musel přeskočit, jelikož by mi to neudělalo dobře. Samozřejmě nejde o žádný inteligentní humor, ale i přes nechutnost a demenci filmu musím uznat, že jsem se opět hodně nasmál. ()

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Moja obľúbená partia šialencov prekonala sama seba. Jackass 2 ponúka dosiaľ najlepšie kúsky či už sa jedná o nechutnosť, zvrátenosť alebo hazard so zdravím a vlastne aj životom. Ťažko povedať kde chodia na takéto "skvelé" nápady ale stierať hranicu medzi genialitou a stupiditou sa im darí na výbornú. Čerešničkou na torte je záverečná muzikálová scéna v ktorej Johny Knoxville napodobnil legendárny kúsok od Bustera Keatona s padajúcim domom. Grand opening, grand closing. ()

mikella 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate to je celkom zaujímavé a aj smiešne ale niektoré kúsky mi prídu moc nechutné a zvrhlé!! No ale asi aj o tom to je!! ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Títo chalani sú neskutoční blázni. Bavil som sa o trošku viac ako pri jednotke, to musím priznať. Fakt neviem, čo ich vedie k takým kúskom, ako nechať si prisať pijavicu na oko... 70% ()

@nthr4X 

všechny recenze uživatele

Myslím že to nejlepší z Jackass shlédnete právě zde. I když nechutné i tak je to hodně zábavné a scény nepředvídatelné. 75% ()

HOMOerectus 

všechny recenze uživatele

I don't know why, but I love it!!..takovej nářez jsem fakt nečekal.Celej film jsem se neuvěřitelně tlemil a při každý scéně mě bolelo celý tělo(hlavně kulky :D..). S velkou natěšeností du do trojky :). ()

Cringy_Tommy 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho partička bláznů jménem Jackass se vrácí v jejich druhém snímku, tentokrát s dvojnásobně větším budgetem pro jejich pičovinky. V poslední době jsem si tuhle bandu vcelku oblíbil a jejich šílenosti mě nesmírně baví, proto jsem byl rád že dvojka je nejen mnohem lepší než jednička, ale dokonce i možná nejlepší Jackass co jsem zatím viděl. Všechny stunty jsou v topu a mnohé z nich jedny z těch nejlepší se kterýma kdy přišli. Firehorse Rodeo, The Fish Hook, The Bungee Jump, The Beehive Limo, Riot Control Test, Anaconda Ball Pit nebo Torro Totter jsou vskutku úžasné kousky a Terror Taxi skvělý prank. I samotný muzikálový konec je super. Zkrátka skvělý Jackass, který jsem si užil nejvíc a nebýt těch některých úchyláren tak bych zvažoval i 5 hvězd 8/10 ()

Reklama

Reklama