Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

Werewolf2 

všechny recenze uživatele

Tak nevim. Bud sou uplne blbi, nebo to sou vsechno cvoci. Kdo jinej by se nechal dobrovolne nabrat od bejka. Jinak Dave England zase ukazuje, jaky je to nehorazny prase :D ()

MartyS 

všechny recenze uživatele

banda silencu co maji radi extrem.Urcite to neni nic pro slabe povahy.Me osobne se libi nektere sceny ale hodne jich je zalozene na nechutnych vecech.nektere sceny sem radsi prepinal.jinak hazarduji se svym zdravim a nevazi si ho,zatim co druzi treba trpi s trvalymi nasledky ktere se jim prihodily nestastnout nahodou.Ale ja si myslim ze na ne jednou dojde a par lidi u toho chcipne a bude po srande nebo skonci na invalidnim voziku a uz se z neho nepostavi a ani uz nebude schopen vykonat nutnou potrebu jako kazdy jiny clovek.vtipy sou zalozene na lidskou debilitou a psychickym zaostalosti ()

CuriousGuy 

všechny recenze uživatele

Tahle píčovina je snad ještě sprostější, nářezovější a ruzných tekutin plnější než díl první. Tu úvodní scénku už hoši bohužel později nepřekonají. Ale i tak je to mazec. A ty bonusy... ()

garten 

všechny recenze uživatele

Najlepšia jackassovka :). Pre niekoho nechutné, pre niekho trápne... Nájdu sa však hlupáci, čo sú schopný robiť niečo takéto ? Áno sú, ale tí to začali robiť až po nich :). Nechutné,to áno, primitívne atď,ale výborné. A v tejto dvojke boli si museli nacvičiť rôzne scény, mám na mysli opening a koniec. Proste nářez. ()

circa5 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Jackass a jejich prasárny, které předvádí v čele s Johnnym Knoxvillem. I když jsem si u něčeho říkal,že už je to trochu moc, tak mě to pořád dokáže pobavit. Steve-O je dobrej psychouš) ()

Davvee 

všechny recenze uživatele

Vždy ty istý jackassovci s novými sviežimi šialenými nápadmi. Na ktorých sa dá super zabaviť. Ale niektoré sú fakt brutálne. ()

Perineum 

všechny recenze uživatele

To stejné jako u všech dílů, baví mě ta jejich volnost a touha nezastavit se před ničím, a navíc když je to nehorázná prdel? ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu druhý a ještě šílenější díl. To co jste si mysleli že není možné, tady možné je. Co všechno se tam stane vám psát nebudu, ale připravte se na extrémy. Hvězdiček 4**** ()

Breather 

všechny recenze uživatele

No, je pravda že některé již zde zmiňované scénky ve filmu být nemusely, ale jinak je to skvělá zábava sledovat co ti blázni zase vymyslí:-) Akorát člověk chvílema opravdu kouká, co všehno jsou schopni udělat, někdy to vypadá opravdu nebezpečně:-) ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa ki páčila oveľa viac, hoci aj v dvojke bolo pár dobrých sránd, ale už to nebolo ono... ()

cmman 

všechny recenze uživatele

Nechutné, šokující a sakra zábavné. Nevadí mi skoky s vozíkem apod., ale detaily ho*en, s*aní pomocí trubičky rovnou do ksichtu apod. jsou známkou úpadku lidské rasy :/. Zbytek super, takže 75%! ()

wairau 

všechny recenze uživatele

Tohle vlastně ani není film, jen sled scének jako z nějakého "funny home video" pořadu. Jenže co naplat, je to prostě zábava. Vtipná, dechberoucí, nechutná, perverzní a já nevím co ještě, ale stojí to za to. Johnny Knoxville a Steve-O mají pud sebezáchovy snad na ještě nižší úrovni než zbytek partičky. Bavil jsem se královsky, ale musím přiznat, že mě párkrát i blitíčko pokoušelo. ()

kkami91 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se královsky! Kluci jsou fakt borci, i když to možná bylo místy perverzní a nechutný no...:D to je každýho věc. A ten závěr- skvělý! Hvězdička navíc za Johnnyho krásný tělo :P ()

Reklama

Reklama