Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

tuberaq 

všechny recenze uživatele

odpornější prasárny než v prvním díle, zábava jen pro lidi, jimž nevadí odporný a stupidní humor... co vlastně jiného člověk chce vidět, když si to pouští? ()

Yelush 

všechny recenze uživatele

Normálne by som hodnotil za 4, ale som fanúšik a videl som to v kine v USA, takže super atmosféra, rehot a davová psychóza urobili svoje. Samozrejme lepšie ako jednotka s poriadne zvrátené. Čo viac si môžeme priať... ()

sako44 

všechny recenze uživatele

Dvojka je snad ještě nechutnější než jednička. Poprvé jsem někde ve filmu musel přeskočit pár pasáží, protože už to bylo moc i pro mě, a to mám rád krvavý horory a tomu podobnému. Ale zase musím dát 4 hvězdy, protože to jsou psychopati :D ()

marvelgirl1 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu jsen se opravdu párkrát vážně pobavila. Někdy se opravdu divím že nebyli žádné větší zranění. Ale některé nechutnosti byli i na mě o to myslím zejména prdici maska!Krom par nechutných kousků jsou to v celku vtipné scénky. Každopádně si nemůžu za tu to kravinu dovolit dát 4 hvězdičky. Ale pobavit se u toho dá a někdy skvělé ()

Reklama

Reklama