Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ať si mně má někdo za úchyla, ale jednoduchým poměrem vtipné a nevtipné scénky musím dát zkrátka vysoké hodnocení. Hošani jsou magoři o tom žádná. Je zázrak že jim chybí jen zuby, případně že na sobě na trvalo mají jen jizvy. Každej jinej by byl mrtvej už nejméně třikrát. Kucí jsou taky slušný prasata a je škoda, že nerozlišují mezi tím co už je za čarou a co není. Přetočíte-li si však na DVD všechny ty klystýry, prdící scénky atd... zůstane pár geniálních nápadů a kupa srandy. Osobně jsem se strašně nasmál u rodeo houpačky, větrného tunelu s kobrou a snad nejvíc u teroristů jedoucích taxíkem odpálit letadlo (tam jsem dokonce odpustil i ty ,,vousy'' :-). Obdivuji jejich rodiče. Každá jiná máma by jim lyžování doma asi zatrhla... Čtyřii gumové projektily. * * * * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co na to říct...První celovečerní jackass film jsme si svého času pouštěli na pařbách tolikrát, že si jej i po těch letech pamatuju dodnes scénu po scéně skoro nazpamět a vzpomínám sakra v dobrém. Druhý díl mi ale připadá až přehnaně zaměřený jen na co největší a nejdrsnější sebepoškozování a scénky alá v hlavní roli genitálie, což dohromady zabírá všehovšudy takových 90 % (minimálně) z celého filmu a zbytek už to příliš nepozvedne. Hodně slabé pokračování, když vezmu v potaz, že mě z celého filmu celkem bavilo patnáct minut (maximálně). ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejná kvalita jako jednička. Je to prostě film, při kterém se budete střídavě válet smíchy a vykřikovat ,,no fuj." Na všech hlavních aktérech obdivuju jejich nebojácnost, i když velice tučně zaplacenou. Ale upřímně bych s nimi za nic na světě neměnil. Kontroverzní sláva se dá získat i jiným způsobem. Ovšem rád se kouknu na jejich další kravinky, přecijen jsem se bavil. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Sakra ti kluci sou ale vostrý... Prvotní šok ze sledování úvodního dílu již naplno odezněl, nastává čas zábavy. "I´m Johny Knoxville and this is my big red rocket..." VAROVÁNÍ MINISTRA ZEMĚDĚLSTVÍ: tento film není vhodný pro milovníky koní. VAROVÁNÍ MINISTRA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ: tento film není vhodný pro milovníky starých lidí. VAROVÁNÍ MINISTRA VNITRA: tento film není vhodný pro milovníky terorismu. VAROVÁNÍ MINISTRA KULTURY: tento film je značně nekulturní. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Šílenost, tohle slovo je podle mě vystihující pod pojmem Jackass! Šílené kousky u kterých zůstává rozum stát velmi (mě teda rozhodně) pobavili. Je to taková malinko hardcore zábava, ale rozhodně neurazila, ba naopak hodně pobavila. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička "magorov" okolo Johnnyho Knoxvilla neprestáva šokovať. Niekedy sú ich kúsky vhodné do iného filmu (pitie konského semena), niekedy vyslovene "mimo mísu" (vylučovanie do barbie domčeka) a niekedy poriadne k zblití (prilba na prdy). V podstate sa im ale stále darí nás ostatných šokovať a uvedomovať si, čo by sme za žiadne prachy neurobili. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ani pořádně nevím, za co ty hvězdičky dát. Za to, že je to docela chláma nebo za to, že jsou to totální magoři? :-) 60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Blázní co dělájí nechutné a šílené věci..no já jsem se fakt nasmál. Při tomhle se prostě nikdo nudit nemůže. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu nářez. Rozhodně lepší než první díl. Už dlouho jsem se takhle nezasmál. První salvu smíchu u mě vyvolaly už úvodní titulky, které opravdu nemají chybu ale co se děje potom to je až neuvěřitelné. Je sice pravda, že je ve filmu opět mnoho nechuťáren (hlavně co se týká koňského trusu nebo popíjení spermatu od téhož zvířete a samozřejmě nezbytné litry zvratků) ale to už bohužel k Jackass patří. Hlavní je to, že jsem se královsky bavil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela razantní sešup dolů. Více prostoru pro bizarní a jen ujeté kousky, těch, při kterých se vám zastavoval dech a s protagonisty jste soucítili, je tam oproti jedničce dost málo. Tady to je spíše často fakt jen opilecká zábava někdy ve dvě ráno na večírku. Jenže oni to dělají za dne a jsou střízliví. Docela zklamání a nuda. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je tohle možné? Banda úchyláků předvádí několik opravdu nechutných scén a také scény, ve kterých si způsobují bolest. Například scéna, ve které si čtou něco na srdci v hotelu a ze srdce se vynoří pěst a ti chlápci se smějí, až tam lezou po zemi, tak bohužel ten smích mi připadá velmi nucený!!! Jinak abych jen nekrizitoval. Je samozřejmé, že se zde najde i pár vtipných scén při kterých se prostě zasmějete ale ty nechutné scény, například s koněm. To je prostě hnus, jenž se nemůže libit snad nikomu a nebo jsem možná nepochopil tento fekální humor!!!Dále mně potěšila velmi krátká účást skateové legendy Tony Hawka a bmx legendy Matta Hoffmana . Prostě průměr!!! ()

Reklama

Reklama