Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Najlepší najbolestivejší, najkrvavejší, najnechutnejší Jackass 100% zábava pre náročných divákov. Už epická úvodná scéna s býkmi nám naznačuje že to bude teraz oveľa brutálnejšie. Scény ako prepichovanie úst háčikom, vypaľovanie pohlavných údov na riť , pitie konského semena, osy v limuzíne, hojdanie sa pri býkoch. Lovenie anakondy. To nejde nemilovať! Jeden s mojich najobľúbenejších filmov ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke si "užijeme" ešte viac fekalít a podobných nechutností. Ako aj takýto druh zábavy sa dá ešte ako tak prehltnúť, aj keď neikedy je toho už naozaj priveľa. Niektoré z nápadov sú originálne no aj tak väčšina je len voľnou variáciou už vytvoreného. Často som mal problém s uverením autencity a nehrania na bolesť, prekvapenie či nadšenie. Ešte štastie, že nepozerávam seriál lebo ten by ma omrzel určite ešte viac. No vcelku sa dá zabaviť, záleži len na tom či vám podobný humor zdá zábavný. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvě verze filmu, obě jsou špatným kinoripem a v každé něco chybí. Ovšem pokud si to dáte dohromady vychází vám slušný nástupce prvního filmu. Už při úvodních titulkách, kde jsou hlavní aktéři pronásledováni býky se budete usmívat. Závěr který je udělaný jako muzikál, při kterém se každému z party něco stane nemá taky chybu. I zde nechybí pár nechutností, ale to k jackass patří. Pokud se vám nelíbil první film tak ruce pryč, ovšem pro fanoušky jackass nutnost. Doufám že u nás vyjde alespoň na DVD když se vykašlali na kino. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Film (seriál ) je určen jen pro silné diváky s dobrým žaludkem.Děs a hrůza , velice je to morbidní a nechutný tento film (seriál ).Jak si někdo probůch může nechat na sebe třeba vylít fekálie to mi rozum opravdu nebere. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Smíchy jsem se válel po zemi, na druhou stranu to bylo válení ve zvratcích které jsem občas nebyl schopen udržet... Nebýt těch nechutných vtípků jako pijavice na koule, pítí piva rektálně či koňská honitba, určitě by to dopadlo mnohem lépe... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O trošku slabší než první díl, ale i tak se člověk prohýbá smíchy celou dobu. Je neuvěřitelné, že se sejde banda retardů (korunovaných) a natočí spolu pár scének, jak si dělají prdel ze sebe, případně z jiných lidí, ubližují si, žerou a pijou humusy a nasírají všechny kolem a díky tomu se stanou světoznámí. Kdo by to byl řekl? 90% ()

johnny2005 

všechny recenze uživatele

Totální bomba! Jednička mě před čtyřmi lety velmi mile překvapila a byla důvodem, proč jsem si sehnal kompletní Jackass MTV seriál. Number Two je další nadupané dobrodružství této sebedestruktivní bandy a závěrečná "muzikálová" scéna mě doslova srazila ze židle. Vážně bomba! Druhému filmu, který vznikl až několik let poté, co Jackass v TV skončili, bych pak jen doporučil méně nechutných scének, kterých oproti původnímu snímku rapidně přibylo. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Zase kluci nezklamali. Promakanejsi a take trosku uchylnejsi ale furt mooc dobre. Konecne scenka mne opravdu dostala. Ta stala za to. ()

Biggy 

všechny recenze uživatele

Tak jako riskovat život pro komerční úspěch nevim no. Někdy tam jsou docela odporný záběry, proto 3. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Ještě potrhlejší a šílenější než jednička aneb všechny neuvěřitelné kousky jsou daleko zábavnější než minule a proto dávám o hvězdu navíc, 4 hvězdy. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Pár kvalitních a vtipných scének se střídá s nechutnostmi, které nemají obdoby. BOŽE DEJ TĚM POMATENÝM BLÁZNUM TROCHU VÍC TOHO ROZUMU. 60% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je tam několik extrémně vtipnejch nápadů, na druhou stranu zas několik extrémně nechutnejch. Některy zhovadilosti měli vynechat a možná bych hodnotil i výš. Opět vyniká úvodní býčí a závěrečná muzikálová scéna. A nejlepši byl dědula s koulema z trenek, chch... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

jackass2 je lepší než jednička, dost mě překvapilo že knoxvillova parta vůbec nevyměkla. Ono je to třeba pro nás co jsme relativně zdraví sranda, ale dokáži si živě představit že hodně lidí, co to štěstí nemá, musí takovýto alkoholem/drogama/práškama/dovíčím otupělí magoři co si neváží zdraví docela vážně srát. Každopádně je fascinující co dokáží všechno vymyslet, fantazie jim určitě nechybí. V jackass2 má největší hk scény knoxvill ostatní teda nic moc, hlavně mě zklamal steve-o i když nápad dát si tasemnici na oko je něco co může vymyslet jen naprostej blb a popravdě byla to jediná scéna kterou jsem musel přetočit. Asi nejlepší nápad byla ohrada s býkem a houpačkama to byla fakt sranda. No jednu věc jsem si u tohoto filmu ale vážně uvědomil. Měj rád své kamarády :) ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

jsem sice chytrej hošan, takřka génius dalo by se říct, ale koukat se na to, jak si banda pitomců dobrovolně rozbíjí držku a ještě se tomu směje, mě nikdy nepřestane bavit. ()

Babba 

všechny recenze uživatele

Vetší magory sem snad nevidel!! Pravě proto jim davam 5 hvezdicek za ty silenosti co predvadej... Kam se na ne hrabou jackass praha!! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

Reklama

Reklama