Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Filmovější, bohatší, ale celkově z toho mám o něco horší dojmy, než z prvního dílu. Víc skečů bylo fajn, ale nad prostšími ujetostmi převládaly spíše prasárny. Každopádně mě v komentářích zaráží, že si někteří stěžují na absenci inteligence. Ehm... Jackass nikdy neměli být inteligentní zábavou. Naopak. /// Viděno na Paramount Network s českým dabingem a nechutně posunutým zvukem, který jsem vyřešil spuštěním záznamu ze dvou zdrojů a i tak je musel neustále slaďovat. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, takovouto prostoduchou zábavu v oblibě rozhodně nemám, spíše naopak. Ale jest pravda, že jsem se párkrát od srdce zasmál. A to jsem neměl v krvi ani stopu jakékoli zakázané halucinogení látky! ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní krávovina o partě kreténů, která se pokouší šokovat diváky svojí snahou o vlastní sebedestrukci všemi možnými i nemožnými způsoby. V některých momentech dosahuje jejich "kreativita" v praxi až tak neuvěřitelných výšin, že se tomu člověk nemůže nezasmát. Ale na druhou stranu je to někdy až tak nechutně uchylný, že normální a především po psychické stránce zdravý jedinec se na to nemůže dívat.. tedy rozhodně ne bez trvalých následků. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Podarené vtipy/scénky sa striedajú s tými trapnejšími. To bol vždy hlavný problém Jackass-u seriálového/televízneho aj filmového - neschopnosť udržať si určitú úroveň kvlaity po celú dĺžku trvania. Naštastie v prípade filmu sa to už trochu zlepšilo. Knoxville a spol. by su už mali konečne zafixovať, že niekedy je menej viac. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

První půle celkem nudná a nijak extra zajímavá, co se úkolů týče, ale co přijde v druhé půlce ... JE to nářez ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám líbil první díl tak se vám bude líbit i druhý. Záleží na tom jestli tyhle "dementy" můžete nebo ne. Já jo a bavil jsem se. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

niektoré kúsky stáli za to :D (skákanie a nalepovanie sa na náklaďák....), niektoré boli o dosť nechutnejšie ako v 1 a niektoré som úplne preskočila (napichnutie sa ako návnada, no bleee) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je znát větší rozpočet a trochu větší ucelenost. Dokonce ve dvojce bylo i více bláznivin, u kterých jsem se i zasmál. Rozhodně to nejsou části plné exkrementů. Jinak si myslím, že na youtubery naší doby názor už nezměním a stále budu přesvědčen o tom, že uctívat lidi,kteří jedí vlastní hovna a moč, mohou jen psychicky nevyrovnaní lidé. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Je to podle mě pěkná blbost. Ukázka nechutností a přiblblých nápadů partičky poněkud výstředních „týpků“. Když je to baví a někdo se je na to ochoten dobrovolně dívat tak prosím, ale já mezi podobnou sortu lidí rozhodně nepatřím. Za co tedy dávám tu jednu hvězdičku? No řekněme, že mám smysl pro humor a „postelová“ scéna mě celkem pobavila. A největší nechutnost? Raději bez komentáře. Pokud si nechcete zkazit den, tak se filmu raději vyhněte. Mohlo by se vám stát, že vás bude ze spaní strašit kůň, pijavice nebo hadi. :-) ()

masw 

všechny recenze uživatele

Pořád skvělé, ale jednička mě bavila více. Velkým mínusem je český dabing a překlad přezdívky Weemana. (koho napadlo překládat přezdívky?) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Něco takového se jen tak nevidí. Snímek, který dokáže vyvolat fyzické reakce u diváků tu dlouho nebyl a nebude, takže objektivních 80% = 4/5, protože tohle je fakt síla v pozitivním i negativním smyslu slova zároveň. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Ty nechutnosti jsou zbytečné. Když se ti kokoti zaměří na legraci, tak z toho občas vznikne dobrá soda. Houpačky s býkem nebo anakonda mezi balónky - ano, to bylo super :) . 67%. "Dějiny nejsou jen dějinami pokroku, velkých činů a velkých lidí, ale i lidské hlouposti." (Josef Čapek) ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

viděl jsem...smál jsem se... některé scény jsem si zopakoval... ano jsou to debilové...ano já bych to neudělal... ale podívám se a jsem na to hrdý!!! Filmový zážitek ZERO / Celkový efekt 5IVE!!! ... moment... Ta muzikálová scéna je vlastně to nejlepší co jsem viděl od TEAM AMERICA...jestli se to počítá ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádnej extra kritik a celkem toho i dost snesu(viděl jsem všechny tři díly Kameňáků),ale Jackass humor pro mě zůstavá jedním velkým tabu,aspoň z komediálního úhlu pohledu.Dávejte si pijavice do očí,jezte zvířecí výkaly,pobíhejte po ulici a ničte vše co vám příjde pod ruku,ale prosím,už o tom netočte film. ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby vás jeden ,,film" dokázal přinutit blít, odcházet od obrazovku každých 10 minut nebo dostávat do záchvatů smíchu ? Jasně ! Stačí se podívat na Jackass film 2 a stane se vám to taky. Téhle partičce není nic svaté a tak máte o zábavu postaráno celých 95 minut !|88%| ()

Reklama

Reklama