Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Mám rád takové film, kde jsou taková videa obsahující takhle šílené kousky. Navíc v komediálním podání. Pro Jackass mám slabost hned po tomto dílu. Vlastně ještě nedávno jsem o nich nevěděl skoro nic. Opravdu perfektní a šílená komedie, u které jsem se fakt pobavil... až na tu babičku, co dělala děvku a sraní do barbie domečku :-). ()

Wenca888 

všechny recenze uživatele

Chvílema vtipnější než "jednička"... Ale na druhou stranu chvílema maximálně trapný. Nebo snad někomu připadá vtipný pít koňský sperma? ()

dehlie odpad!

všechny recenze uživatele

takže takto. prišiel som z mesta na nový rok a vidím ako niekto v tv ide žrať hovná. nechutnosť dostala nový rozmer. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tak toto skutečně nemá obdoby. Přemýšlím, kdo je cílovou diváckou skupinou a je mi jasné, že já to nejsem. OK, zkraje to šlo, ale jak začalo přituhovat (skutečně někdo může polknout koňské semeno, nebo si nechá srát na hlavu a ještě mu to přijde vtipné a ne nechutné???), tak jsem to prostě srabsky vypnula. Odstud podsud. A to jsem si myslela, že jsem hodně otevřená a už vůbec né prudérní. Chyba! ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

První Jakcass film, co jsem viděl. Nesmírně dementní, ale asi taky trochu geniální. Masochismus ve své nejpřitažlivější podobě. Radši si ani nechci domýšlet, kolik idiotů tyhle filmy inspirovaly k prohloubení vlastní idiocie, tahle parta každopádně ale tu nejnižší představitelnou zábavu praktikuje na té nejvyšší úrovni. Jejich energie je tak nakažlivá, že mě při sledování každou chvíli napadne, jak super by bylo být jedním z nich. A pokaždé si ihned připomenu, že ve skutečnosti po ničem netoužím méně. Knoxville je trestuhodně cool. 9/10 ()

Daweflip 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch fekálních scén, bylo by to na víc hvězdiček. Smál jsem se docela často, někdy jsem jen zíral, jak se do tohohle můžou ti blázni pustit, ale také se mi občas chtělo zvracet. Sledovat, jak někdo vypije koňské sperma či spolkne hovno, mě opravdu nebere. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Prakticky na stejné úrovni jako první díl až na propracovanější scénky, které zaručí, že je jen tak někdo nenapodobí. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Partička okolo Johnnyho Knoxvilla to opäť roztáča na plné gule. Už začiatok, v ktorom sa po mestečku začínajú rozbiehať býky necháva tušiť ako to celé bude tentoraz vyzerať. Tento diel je ešte drsnejší ako jednotka, scénky sú bolestivejšie, ale po pravde je to aj vačšia zábava:D. ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Viděno ve tři ráno na chodbě vysokoškolské koleje po návratu z hospody. Mno, téměř ideální zábava na víkendovou chlastačku na chatě rodičů spolužáka ze střední. Popravdě přiznám: některé scény mě hodně pobavily, u jiných jsem jen nevěřícně zíral, co všechno ty dementní pošuky může napadnout :-) ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo brutal :D Len nechápal som to s tými žralokmi. AKo to, že ho nepohryzli? Inač ty teroristi na konci bol riadny adrenalín. Škoda, že ho kámoši nenechali v štichu ()

doddo2012 

všechny recenze uživatele

Super zábava....ale na to som si už pri Jackasse zvykol...jednoducho super scénu strieda ešte lepšia..veľa bolesti a nadávok..to je ono! ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

pro mě asi nejlepší díl, protože hrátky s nebezpečnou zvěří jsou už opravdový hardcore .) Kdo někdy přišel byť i jen s berany do styku, ví že tady už končí prdel. A test obranné munice? To jsem nepochopil už vůbec. Knoxvillovy koule musí mít aspoň dvě tuny, protože do čeho je ten týpek schopen jít, nad tím zůstává rozum stát. Ve všem, co souvisí s býky, Knoxville jasně kraluje a je si toho vědom. Aneb když se rozdával pud sebezáchovy, stvořitel musel Knoxvilla a jeho partu vynechat obloukem .) "if your gonna be dumb, you gotta be tough" https://www.youtube.com/watch?v=Z3MsbJ32FvE ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce mnohem vyhrocenější - myslím tím kvalitu. Některé scénky opravdu trapné, některé hodně moc zábavné, nic mezi tím. Ty zábavné převažují nad těmi trapnými a intro a outro je opravdu hodně originální. ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Keď na párty mrzne zábava a nemáte žiadne čučo, pustite si Jackass. Uvidíte, že solídne povracať sa dá aj tak. A smejúc sa popri tom, vyjdú z vás bizardné zvuky. ()

Mike.mk1 

všechny recenze uživatele

Teda nevím jak vy ale já se válel v křečích. Je to sice stupidní a slabomyslné, ale zábavné a o nic jiného tady snad ani nejde ne? ()

Reklama

Reklama