Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (228)

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Klucí by se měli víc zaměřit na zábavu diváků než na svoje nějaké fakt nebezpečné cíle. v 3D (díl) se jim to právě pěkně povedlo. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Druhý Jackass o niečo lepší ako prvý, ale stále na môj vkus nie to pravé. Seriál som mal rád a celkovo filmy tiež, ale proste tomu nemôžem dať viac ako priemer. Až tak som sa nebavil. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Z toho, co jsem zatím viděl jednoznačně nejlepší Jackass. Stále tam bylo plno nechutného humoru, kterému příliš neholduju, ale taky spousta skvělých stuntů a pranků, které mě vážně pobavily. 80/100 **** ()

Patrik_Sal 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy kousky byly opravdu vtipné, povedené, krásně zpracované a promyslené. Ovšem také tam byly případy jako když si frajer probodne jednu z tváří a je návnadou pro žraloky, žerou tam koňská hovna, serou do domů pro panenky nebo když vyhoněj koně a jeden to následně vypije... Většina žertů je "v pořádku" (přinejmenší ne za hranicí totálního znechucení) a jsou vtipné a skvěle promyšlené, jen mi vzpomínka na ty nechutné stunty nechává ne moc dobrý pocit z celého filmu. Za kvalitní kousky 3* ()

deep 

všechny recenze uživatele

po pár pivech a slivovicích jsem se u některejch částí bavil, u jinejch nudil a u zbytku si otestoval, že můj žaludek má až nečekanou výdrž. Po jednom dni a snad už úspěšně zahnaný opici si pamatuju tak 4 scény, který byly vtipný. zbytek byl ztrátou času. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Nechutné a nechutne zábavné zároveň! Komu nevyhovuje drsný, skoro až sadistický druh humoru, nech sa od tohoto filmu drží ďalej. A taktiež všetci, ktorým vadí krv, násilie, masochizmus, zvracanie, klystýry, jedenie koňských hovien a pitie koňského semena... Ale my ostatní, my sa pobavíme... :D ()

HarlanWade 

všechny recenze uživatele

Zábavné, ale už od prvních scének vidno, že neuvěřitelně úchylné a nechutné dílo. Dal bych klidně 5* za nápad i celkové provedení toho všeho, ale skutečnost je taková, že se mi místy chtělo i zvracet. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

nevím co mělo za smysl točit takovýto film, tonení ani film, ale spíš dokument, mě to teda nepřišlo jako nějaká legrace, ubližovat si, a ještě se tomu smát, nelíbilo se mi to, kdo má rád tento typ humoru dobře, ale stejně nedoporučuji, ztráta času ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Opět neskutečné šílenosti a zhovadilosti. Tahle partička nikdy nezklame, když čekáte, že už vás ničím nepřekvapí tak Knoxville a spol udeří tvrdě. ()

Angel30 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavila neskutečně, protože popravdě neznám žádné jiné osoby se stejným psychichickým narušením jako jsou vidět v téhle šílenosti. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Fascinují mne výroky některých uživatelů!Myslel jsem,že mate rádi filmy,když se serete(dámy prominou) do databází jako je tato.Nejvíc mě rozdestroyovala hláška:,,Neodolatel'ne zhovadilý humor.....!POMO ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Ameriku a dementný humor z duše nenávidím. No Jackass je tak geniálne debilný a zhovadilý, až som pri niektorých scénach plakal od smiechu. Čudujem sa, že väčšina tých chlapov ešte žije. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie o partii bláznov, ktorí pre peniaze spravia všetko. Z tejto série asi najpozerateľnejší diel, ktorý je miestami dokonca i zábavný. Najmä scény s Knoxvillom, ktorý bol prezlečený za starca. Oproti jednotke zlepšenie, pretože sa tu už dá občas aj zasmiať. I keď samozrejme tento humoru nie je pre každého, pretože opäť je tu dosť nechutnosti. Niektoré scény si mohli znovu odpustiť. /45%/ ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Ešte úchylnejšie oproti prvému dielu. Asi so mnou nie je niečo v poriadku, ale som rád, že mi tento typ humoru sadol. V iných somarinách by som to netoleroval, ale s touto partiou neznabohov je tak strašne zvrátená sranda, že úchylárčina ako BORAT je len slabý čajíček oproti tejto sodomistickej sračkárne. ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Výpravnější, drsnější a hlavně nechutnější než první díl. Kvalitativně však stejné - tedy docela fajn :) ()

toomm 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako "jednička", ještě více se potvrzuje že Johnny Knoxville je magor. Možná ještě více nechutné než první film. Co se mě týče vypustil bych scény s koňským spermatem, hovnem a pijavicí....všechny tyto scény jsem musel přeskočit, jelikož by mi to neudělalo dobře. Samozřejmě nejde o žádný inteligentní humor, ale i přes nechutnost a demenci filmu musím uznat, že jsem se opět hodně nasmál. ()

Reklama

Reklama