Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Ne každý film v nás musí vyvolávat spoustu otázek nebo se na ně snažit najít řešení. Ano, sama takové filmy vyhledávám, ale občas prostě potřebuju něco, co mě jen příjemně pohladí. A přesně to jsem našla v Keithovi! Téma možná je stokrát ohrané, ovšem podat ho s takovou lehkostí nebylo snadné a zaslouží si to náš potlesk! ()

Tatianistka 

všechny recenze uživatele

Neviem, ako sa film dopracoval k takýmto vysokým hodnoteniam, ale mne prišiel ako trochu neobvyklý teen film. Možno je to aj tým, že deň pred tým ako som pozerala toto som videla Walk to remember, kde bol námet podobný, akurát dievčina bola presný opak tohoto chalana. Ten mi prišiel o dosť lepší ako tento. ()

katu147 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film.. musela jsem si ho pouštět vícekrát, abych pořádně pochopila o co tam vlastně jde. Mám z toho smíšené pocity, proto asi dávám průměr... Prostě půl na půl. ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem byl spíš donucen vidět, než abych do něj šel dobrovolně. Nebyla to otázka svobodné volby, jako spíš projev přátelského gesta za doporučený film. Stejně tak jsem byl zbaven i svobodného rozhodování v oblasti hodnocení tohoto filmového počinu. Bylo mi řečeno, že se mi to prostě bude líbit. A víte co? Mě se to vážně líbilo. Nešlo o příběh, ale o tu atmosféru. Záhadná a natahovaná pravda, která pomalu, ale jistě vyplouvá napovrch. Ta Keithova hra, kterou neměl tak pod kontrolou, jak se celou dobu tváří. Ty výrazy v tvářích a drobné emoce. Před tímto filmem jsem viděl Hvězdy nám nepřály a na základě této tematiky mi byl doporučen i tento film. Po skončení, sem měl před očima dva filmy. Již zmíněné Hvězdy a Velmi nebezpečné známosti. Oba filmy mám moc rád a jsem velice potěšen, že vzniklo (a bylo mi doporučeno) i toto zajímavé dílo, které mi je jakousi asociací připomnělo. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film o vztazích. Hořké, lehce romantické drama. O tom, jak jednat v určitých situacích, když víte, co vás čeká. O tom, jak se může i perfektně nalajnovaný život zbortit jako domeček z karet. Keith je drama o středoškolácích. Čili proplouváme dějem a sledujeme hlavní hrdinku Natalie, která ví, co chce. Ale vnitřně o tom přesvědčená moc není. Teprve až Keith ji otevírá oči. Způsobem značně nestandardním. ()

Katte 

všechny recenze uživatele

Film, na který bych se asi za normálních okolností asi nepodívala, ale když už mi jej někdo doporučil... Z počátku nic zajímavého ale jakmile se na scéně objevil záhadný mladík Keith, nemohla jsem se od filmu odtrhnout. Zahrané to bylo výborně a navíc podtržené skvělou hudbou. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

krásný vztah o problematické lásce, která se zrodilau nadějné dívky a tajemného mladíka, konec smutnej, romantika super, není co k tomu dodat, vřele doporučuji. ()

JK77 

všechny recenze uživatele

pre mna absolutne prekvapive, sadol som si k TV len tak ze sak nic v tej bedni nie je a som rad ze na tych daslich XY programoch nic nebolo Keith vazne stoji za pozretie. Hlavne obe hlavne postavy ma velmi bavili a o to predsa ide! ()

Creony 

všechny recenze uživatele

Romance ze střední školy, která tak nějak nezapadá do škatulky romance ze střední školy. A i když na podobné téma bylo natočeno už spousta filmů, toto je prostě jiné. Je to chytré, promyšlené...ale i částečně předvídatelné. Divákovi časem dojde co se vlastně děje a kam děj směřuje a nakonec tam také dojde, ale zanechá po sobě něco, něco nad čím se přemýšlí a co možná tak trochu nenechá spát. Velmi dobrý výkon Jesseho McCartney. ()

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Tak do tohto som sa úplne zamilovala! Teenage romantická dráma, ktorá absolútne vybočuje zo zabehnutých koľají a narozdiel od presladených melodrám má v sebe niečo podstatné - správnu dávku reality. Určené aj pre chlapov, keďže romantika tu nie je rozvláčne ulepená počas celých 90 minút a skôr ju pociťujete, než vidíte na obraze. Výborné herecké obsadenie (v ktorom si ani neuvedomíte, že hlavná predstaviteľka Elisabeth Harnois je v skutočnosti o 8 rokov staršia od Jesseho McCartneyho) sa efektne zhostilo naoko zaškatuľkovaných charakterov, ktoré však postupne dokážu, že za každým prvým dojmom je niečo viac. Navyše fantastický gitarový soundtrack vynikajúco podčiarkuje to hlavné - vášeň, ktorá mi v A Walk to Remember tak chýbala a tu príde vždy v správny moment. Kvôli autentickosti hereckých výkonov (keďže v CZ dabingu im totálne nesadli hlasy) a neopakovateľnej reakcii na repliku "Fuck you!" odporúčam pôvodné znenie, alebo si to dajte masochysticky dvakrát za sebou - najskôr CZ, potom EN. Pochopíte všetky škaredé Keithove pohľady i Nataliine občasné afekty a mozaika replík vám krásne zapadne do seba. Šikovne rozohratá partička strihov a prepracovaných dialógov (ktoré v dabovanej verzii neboli preložené bohvieako výstižne, preto chápem nechápavé reakcie niektorých hodnotiacich) vás nechá v napätí a očakávaní, v čom vlastne tkvie tajomstvo sympatického Keitha, až do úplného konca. No, úplného nie, záverečná road scéna kazí ten úžasný dojem z vyvrcholenia príbehu. Aj tak vás však neklišéovité spracovanie a ľúbivý pohľad na Jesseho, ktorý po sérii rodinných seriálov ukázal, že naozaj vie hrať, určite dostanú. Mňa dostali na plnej čiare, za dva dni som Keitha videla trikrát a viete čo? Idem si ho pozrieť ešte raz :) 95% ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa pozerala už pred nejakou (dlhou) dobou a rozhodne to neľutujem. Jesse McCartney zahral skvelo hlavnú postavu Keitha. Neviem to ani celkom opísať, on - Keith - je taká výnimočná postava, neuveriteľná, proste originálna. Za to herečka, ktorá hrala Natalie už nebol môj šálok kávy (ktorú nepijem). Proste bola pre mňa otravná, na pohľad otravná, celkovo otravná. x) Jej postava by sa asi aj dala zniesť, len keby zmenili herečku, no budiž. A úprimne sa priznám, že gauč na ktorom som sedela a sledovala niekoľko krát Keitha, zažil slzavé údolie. Rozhodne ak máte chuť pozrieť si niečo vtipné pri čom budete plakať, pozrite si to. Pozn.: Kúpiť aspoň balík vreckoviek. :) ()

BeeEsh 

všechny recenze uživatele

Já nevím, vážně... "Keith" mi připadá jako marná snaha nabít tuctový příběh klukem s nevyléčitelnou nemocí. Zřejmě jsem čekala víc, než se mi mohlo dostat. Mám, ale ještě pár připomínek: filmovému zážitku bez pochyby ubral na kráse hrozný soundtrack - tuhle hudbu vážně nemusím. Jesse McCartney nebyl vůbec špatný jako herec mi nevadil, ani jeho postava nebyla nejhorší. Zato Elisabeth Harnois a její postava Natalie byla nijaká... Vážně to připadá jako klišé jen mně? Zkrátka a dobře, abych shrnula své myšlenky: film by byl mnohem lepší, kdyby základní dějová linie nebyla tolik ohraná. Kdyby přišel o deset let dříve (nebo i víc - zkrátka před těmi teenagerovskými filmy poslední doby), určitě by se u mě setkal s mnohem větším zájmem (ale u většiny dnešních holek ne, protože by v tom nehráli cool herci :D ), ale protože už jsem unavená z podobného vyhrocení (špatný kluk + vzorná dívka = dobrodružství na devadesát minut i s titulky), hodnotím ho jako průměrný a nepomohlo tomu ani to onemocnění... 3* ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Zlomil mi srdce. Když se "ztratil" nedočkavostí a trochu nudou, že tam najednou není to zvláštní pnutí, jsem film o pár minut přetočila a to, co následovalo potom...Ta scéna na skále!!! a pak na nádraží....no zůstanou ve mě zůstanou ještě hodně dlouho...Jen škoda toho konce, nehodil se tam, mělo to skončit nádražím. 75% ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Tento film na mne působil rozporuplně, na jedné straně celkem dobře zahrané scény a zajímavé téma a citové myšlenky, na druhé straně laciné chvíle, místy ne zcela domyšlené a školácké filmařské nedostatky. Těch pár chybek však rozhodně nezkazí netradičně pojatý film, který vede k zamyšlení a patří k mírnému nadprůměru. Působí chvílemi sice nudně, ale přesto není jen filmem bez myšlenky. Hodnocení: 65 % ()

aggatka 

všechny recenze uživatele

No toto je jeden užasny film, ktorý mi vtlačil do očí slzy. Vôbec som nečakala, že sa z tohto filmu vyklube niečo tak silné. Veľmi zaujímavý počin. Takéto filmy si vždy rada pozriem. ()

Reklama

Reklama