Reklama

Reklama

Kámoš 3

Trailer

Marty před časem získal nejlepšího přítele - psa jménem Kámoš. Bývalým majitelem Kámoše je Judd Travers, muž, který až po tom, co poznal Martyho a jeho rodinu, přestal být zlý protiva. Marty a jeho otec jsou ale jediní, kdo věří, že se Judd doopravdy změnil. Zbytek města si šušká, že muž, s kterým se Judd popral, náhle zmizel. Kolují fámy, že v tom má prsty Judd, ale Marty je přesvědčený o jeho nevině. Rozhodne se vypátrat, jak se věci mají. Na pomoc si samozřejmě vezme věrného kamaráda Kámoše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele

opravdu zajmavy film o přirodě. jedna rodina ma psa který se boji jit k sousedovi ale jeho rodina chce aby jednou šel k sousedovi ale mezi tím se stane že jeho kluk najde stopu.bota v louži. pes hleda dal ale je jednou den kdy jdou k vodě přes most a holka jim spadne do řeky. kluk a pes ji jdou zachranit.jenom že se klukovi zasekne noha . ale ho soused zachrani i s holkou jenom že se stane .že toho psa unese proud a soused ho zachrani a pak už se nebude bat jit k sousedovi napsal honzík ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrá séria týchto filmov pre celú rodinu. Bavil som sa pri každom diely a to aj pri tomto. Ale na jednotku už nemá žiaden diel. ()

Reklama

Reklama