Reklama

Reklama

Hledá se paní Polášková

Obsahy(1)

Film je součástí a byl vydán na DVD s názvem Pod značkou Baťa. Listonoš s telegramem marně zvoní u bytu paní Poláškové. Sousedka, která se vrací z nákupu, je přesvědčena, že paní Polášková musí být doma, a má proto strach, zda se jí něco nestalo. Za účasti policisty otevře domovník byt paní Poláškové. Ta skutečně doma není. Nápadné je pouze to, že v každé místnosti bytu je jeden pár domácí obuvi. Domovník upozorní na to, že paní Polášková je velmi čistotná a že každá obuv je vhodná k jiné činnosti. Boty s neklouzavou podrážkou do kuchyně, teplé bačkory do obývacího pokoje, ozdobné střevíčky s labutěnkou do ložnice. Nakonec přichází majitelka bytu, která si jenom odskočila nakoupit. Vysvětlí všem, že má tolik bot, protože jsou tak úžasně levné. Reklama na domácí obuv firmy Baťa. Další z řady krátkých reklam na výrobky firmy Baťa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sice bych si původně představovala paní Poláškovou jako sexy mici, která má zajímavou apanáž a umí se nosit. Ale i jako normální mamina Milady Smolíkové má cosi do sebe. Historka odpovídá reklamní pointě a člověk by ani neřekl, že labutěnku v ložnici si může dovolit opravdu každá. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Ve filmu sice všichni říkají paní Poláčková a nikoliv Polášková, ale jinak velmi povedená reklama na Baťu...... ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Filmové ateliéry Zlín uchovávají KK-N 146,0 m v české verzi. (ČSFD)
  • V NFA je pouze verze německá s neidentifikovanými německými herci. Zdroj: Český hraný film 1930-1945, NFA 1998. (ČSFD)

Reklama

Reklama