Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo by chtěl trávit život sám bez někoho, kdo by ho měl rád? Nikdo. I Gilbert Noble, pracovník v útulku v městečku Shelbyvill, čeká, až se najde ta pravá. A zdá se, že čekání se mu vyplatilo. Do Shelbyvillu se totiž přistěhovala půvabná mladá kadeřnice Joe Wingfieldová a Gilbert se do ni okamžitě zamiloval. Joeina matka ale tomuto vztahu příliš nepřeje. A nepřeje mu ani osud. Městečkem se přežene zpráva, že oba zamilovaní jsou sourozenci. Joe uteče pryč, po uši zaláskovaný Gilbert věří, že vše se nakonec vysvětlí. Začíná bláznivá, potřeštěná honička plná černého a hrubozrnného humoru, která rozhodně nemusí skončit vítězstvím lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

golfista 

všechny recenze uživatele

Chvilkové záblesky zábavy nedokázaly přehlušit celkový dojem nebetyčné kraviny, na které se kupodivu podíleli i herci od kterých bych to nečekal (Sally Field). ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, místy zábavné, celkově ale spíše podprůměrné dílko se stále mladou Heather Grahamovou. Z mužských postav stojí za zmínku snad jen Orlando Jones a Richard Jenkins, ostatní jsou jen ploší a nevýrazní panáci. Nebýt některých trapných fekálních vtipů, mohlo být hodnocení i o něco lepší, ale tvůrci se místy snažili až příliš okatě "jít s dobou". ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $5,520,393Tržby Celosvetovo $12,320,393║ Prasačársky úlet ale dobre zniesol som a miestami aj celkom slušne pobavil. /55%/ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Další do cenné sbírky superšílených námětů. Vždyť kdo normální by se odvážil natočit sice ztřeštěnou, ale zato ve výsledku poměrně seriózně romanticky se tvářící komedii, kde se polovina vtipů týká incestního sexu? Lhal bych, kdybych tu psal, že jsem se celou dobu tvářil pohoršeně, naopak, při scénách s Joeiným otcem jsem se usmíval skoro pořád. Jenže třeba taková herečka jako je Sally Field tu působí jako pěst na oko a její převulgárnělá postava všechno strhává do silného podprůměru, odkud mu nepomůže ani uchvacující Heather. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hovězí komedie. V mnohém připomíná Něco na té Mary je, ale není ani zdaleka tak vtipná a herci nedisponují charismatem Stillera a spol. Jediné, co stojí za zmínku, je obsazení Sally Fieldové, představitelky všech těch dobrotivých maminek, do role zákeřné mrchy. 20% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako slušná komedie, ale postupem času se z toho fakt vyklubala totální kravina a Chris Klein z prciček je totálně ultra děsně trapnej, ale tohle bych ani tak nepřičítal jeho neschopnosti jako spíš demetním scénáři. A pěkná Heather Graham to už fakt nezachrání. tak při druhým skouknutí to je sice kravina pořád, to se nezměnilo, ale už sem se daleko víc bavil ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sice jsem z filmu viděl delší půlku, bezesporu jsem však o nic nepřišel, ale ať se na mě nikdo nezlobí, jedna nebo dvě úsměvná situace film (komedii) nedělá.. A necharismatický Chris Klein je herec asi jako Jakub Smolík zpěvák!! A jak vidím hodnocení ostatních, tak jsem asi viděl tu slabší půlku - ale o tu druhou skutečně nestojím! Navíc nechápu hereckou účast Sally Field. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z množstva mojich obľúbených komédií, ktorá nemá vysoké hodnotenie zrejme za to, že je tak veľmi bláznivá a to mnohí radi nemajú. Hlavná dvojka je skvelá - Chris Klein a Heather Graham. Film má aj ďalšie herecké ostrieľané esá ako Sally Field a Richarda Jenkinsa. Dalo by sa povedať že sa jedná aj o road movie a i keď dej, respektíve príbeh je otrepaný, komediálna stránka nikdy nevyprchá. Niektoré vtípky a gagy sú vážne až vulgárne a nevhodné, ale zmena je život. Ja som pri pozeraní (a nie len prvom) pukal smiechom a vždy dobre padne pri nudnom sobotnom popoludní. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Je to docela zábava, ale dívat se, jak Sally Fieldová otírá sendvič pro manžela o své podpaždí, aby mu ho osolila, bylo pro mě utrpením. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Chris Klein a Heather Graham, je to zábavné -záporákovi to dlouho prochází a hlavnímu hrdinovi všichni hází klacky pod nohy a to je vlastně docela depresivní, zpracování je jen mírně nadprůměrné/// Zpočátku dobrá zábava s vtipnými dialogy a klasickými scénami se brzy promění na strasti hlavního hrdiny a vydrží to filmu až do konce. Což sice není zápor, ale chápejte. Hlavnímu hrdinovy fandíte a ono mu to nevychází. Všeobecně je to však dostatečně zábavné a nejraději bych tomu přihodil ještě čtvrtou*. Prostě jsem se bavil a tečka./// Celkem 68%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Řekni, že se u téhle komedie jednou zasměju. A skutečně. Hned na začátku jsem se zasmál Kleinovi a jeho nepovedené paruce. Dál už se žádný vtip nevyskytoval. Čekal jsem třeskutou komedii s adekvátním hereckým obsazením. Jenže scénář dohromady obsahoval poskrovnu gagů a to je na komedii málo. Nijak zvláště to nespasil ani děj. Postupně to už bylo natahované a vyšla z toho pořádná kravina. J.B. Rogers opět prokázal, že by komedie točit neměl. Zkrátka je neumí. Klady: námět měl potenciál, Heather Graham Zápory: téměř žádný kloudný gag, herci zhusta přehrávali, křečovitá režie, slabý děj, v paměti dlouho film nezůstane, podprůměrné vyznění. Mé hodnocení: 40% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Miestami na romantickú komédiu až moc zdrsnený humor, ale ja som sa bavil. Heather Graham v takýchto kúskoch môžem hocikedy a ani ostatní nezaostávali. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek pro lehce zaostalé puberťáky, kterým snad připadá vtipné,když někdo strčí ruku krávě do pr... /18. 12. 2010/ ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Romantická línia obalená vo zvratkoch a rôznych väčších či menších nechutnostiach. --- Moja vďaka patrí iba režisérovi českého dabingu, ktorý do cca 60 sekundového výstupu SUZANNE SOMMERSovej angažoval jej dvornú dabérku HELENU FRIEDRICHOVÚ. (2.3.2010) ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za hlášku: Dej se do jídla a taky za to, že tohle byl jeden z nejdementnějších filmů, co jsem kdy viděl. A na takové se vztahují jiná pravidla.... ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne až tak šílená břečka, jak jsem čekal, i když je fakt, že to celé zachraňuje především naprosto vynikající (jako ostatně vždy) Orlando Jones, Heather Graham šikovně maskuje pozvolna se objevující vrásky a Chris Klein je stejně prkený a kamený xicht, jak se dalo čekat... 40% jenom za Blooma a za občas až krásně úchylně zvrácenou Sally Field, která však do filmu naprosto nezapadá a je mi záhadou, proč se k něčemu takovému vůbec snížila, celkově mimořádná břečka s pár občasnými ostrůvky zábavy, které jsou však velmi silně převáženy maximální dávkou trapnosti a upachtěnosti. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Strašná hloupost a trapárna. Jenže narozdíl od podobných "filmů" obsahuje i pár světlých chvilek v podobě vtipů, kterým se dá hodně zasmát. Jenže 3 (možná 4) takové okamžiky na jeden film zdaleka nestačí.... ()

Reklama

Reklama