Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Recenze (370)

ARI50 

všechny recenze uživatele

První Let s dance a pořád ten nejlepší ne kvůli hereckému obsazení, ale kvůli celkového příběhu, tance hudby protože já tyhle filmy prostě mám rád. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Filmů ve kterých se tancuje na hip hop nebo na RnB jsem zatím viděl dva a to skvělou Honey a docela zdařile You Got Served. Bohužel Let's dance je jen průměrné. Výborná hudba, sympatické herecké obsazení, uspokojující herecké výkony a samozřejmně dokonalé tance, které jsou velmi dobře provedeny. Ovšem ten scénář!! Neoriginální, prostě něco, co jsme už viděli. Našlo se více častí při kterých jsem se nudil. Jak jsem napsal již na začátku, prostě průměrný snímek!! ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hodně silnej příběh. Líbil se mi námět, herci, hudba i všechno ostatní. Dávám 80%. A jak tady koukám na hodnocení většiny, hlavně kluků, tak si myslim, že se stydíte tomu dát víc hvězdiček jak 3 nebo ten příběh spíš nechápete tak jako holky. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Jestli k tomu stylu, ve kterém se film odehrává, nemá někdo alespoň minimální vztah, tak proč na něj kouká, když ví, že ho prostě odsoudí? Já filmy s touto tématikou mám docela rád. Příběh sice bez zázraku, ale taneční kousky dobrý. Hodnocení: 60% ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Jediný ze Step Up filmů, který se mi líbí opravdu celkově. Baví mě ta chemie mezi Jennou a Channingem, baví mě její klasické provedení tance s jeho streetovým, baví mě ta celková atmosféra toho filmu. Pro mě je to rozhodně nejlepší taneční film 21.století :) (a trochu to samozřejmě znamená, že mám na taneční filmy trošku jiná měřítka :)) ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Přátelé, přísahám, já zažíval muka. Když se rozjela první scéna tohohle filmu, s 80%ní úspěšností jsem dopředu odhadl jeho děj... Psychologie, nebo vůbec jakási propracovanost postav úplně nulová - tohle mohl napsat můj desetiletej brácha, který se nedávno zaskvěl pohádkou o princovi, který pořád šel a šel a šel, cestou na někoho narazil, každýho zabil a princeznu zachránil.. Hudební (a životní) styl, jenž je středobodem tohoto filmu, kolem mne proplouvá asi tak jako Doubrava za mým oknem, herci, tedy pokud máte kuráž je takhle nazvat, jsou skutečně neuvěřitelně mizerní.. Dokonce i ten hříšný tanec 2 byl o trochu víc koukatelný...Přesto dávám dvě hvězdy, z nichž jedna je za to, že měli filmaři dost rozumu toho malého černocha umlčet.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Najlepší tanečno-hudobno-romantický film, aký som kedy videl. Môj obľúbený herec tanečne exceluje, či už na začiatku na diskotéke, tak som si totiž vždy prial tancovať alebo vedľa auta, či na párty s priateľkou a nakoniec aj v záverečnej scéne. Piesne ako Made, Show me the money, Til the down, I'mma shine, Give it up to me a aj scénky boli vynikajúce. Dialógy konečne neboli naivné, ale boli realistické, príbeh sa mi tiež páčil. Snahu bojovať a poraziť vopred predurčovaný osud oceňujem. Vynikajúci romantický film, ktorý mi vždy pripomenie moje zážitky z minulosti, taktiež si spomeniem na svoje sny a veci, pre ktoré mám život rád. Tanec je jedna z vecí, pre ktoré mám svet rád. Taktiež úprimná čistá láska dvoch ľudí je ešte väčší dôvod. Chcel by som dodať, že aj navonok nespojiteľné sa môže spojiť a vyústiť do niečoho excelentného a nádherného. Vyzdvihujem veľa morálnych posolstiev, najmä silu priateľstva a lásku. Tanec je jedna z vecí, ktoré mám najradšej na svete a tento film mal skutočnú tanečnú dušu, pre mňa bol famózny. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Vzdělání doplněno, můžu si udělat čárku u všech tří dílů :-) Vzal jsem to teda v opačném pořadí, ale myslím, že mi to nijak neuškodilo. No...musím říct, že jednička byla asi nejlepší. I když dvojka byla také ucházející. Tatum je beze sporu velmi dobrý tanečník, jeho pohyby jsou přirozené a závěrečný tanec byl podle mého laického oka na vysoké úrovni. Při nejmenším to bylo hezky natočeno. Co se týče příběhu, tak divák mohl v pohodě předpovídat jakoukoliv následující scénu :) Zkrátka to bylo hodně okaté a maximálně předvídatelné. Ale jak už jsem jednou psal - to zkrátka k těmto romanticko-hudebním filmů neodmyslitelně patří a divákům (zejména dívkám) se to prostě líbí. Když shrnu celou trilogii Let's Dance, musím říct, že jsem čekal mnohem větší propadáky. No a jelikož mě to v podstatě nenudilo a příjemně se na to koukalo, brzy zajdu do kina na čtvrtý díl. To jsem zvědavý, co to bude za revoluci (revolution) :) Let's Dance 1 hodnotím následovně - 75% (with J.) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

ladko 

všechny recenze uživatele

UUUUUhhh spojíme balet a hiphop a pridáme lovestory a budú prachy hurá(taký bol asi myšlienkový pochod scénáristu...). ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Když pominu tanec, který bez nejmenších pochyb je opravdu kvalitní, tak se jedná o samý patos a kýč. Musím hodnotit jako celek a ten zas tak strašný není. Rozumím problému u tanečních filmů a tímto filmem rozhodně neurazili. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Trapošina na n-tú, tanečné filmy som nikdy moc nemusel, ale toto je už fakt trapné...hudba je vynikajúca, ale to je tak všetko dobré v tomto filme... ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Někde jsem zaslechl: "Film se může líbit jen malým holkám, které ještě neviděly Hříšný tanec." Dávám 10% ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Po dlouhe dobe se konecne zase zacly tocit tanecni filmy a ja se svoji slabosti pro tanec tenhle film nemuzu hodnotit jako film obecne. Ja si proste cas sledovanim tanecnich cisel neskutecne uzivam. V zanru tanecnich filmu 85%. Jen by me zajimalo, proc tomu distribucni spolecnost vymyslela do cestiny jinej anglickej nazev. Stupidita. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taneční nebo hudební filmy tvoří zvláštní škatulku, kde jde většinou o podívanou pro teenagery, kteří se můžou s hlavními postavami lehce stotožnit. Čekala jsem mnohem víc tanečních scén. Bylo jich opravdu málo. ()

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama