Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tyler Gege je beloch, ktorý vyrástol v chudobnej černošskej štvrti. Podľa toho vyzerá aj jeho správanie. Tvári sa ako namyslený idiot. Hrá basketbal so svojimi afro-americkými kamarátmi. Tancuje opičie tance v rytme hip-hopu. Kradne. Ničí verejný majetok. Pri jednej takejto akcii je zaistený priamo pri čine a musí ako alternatívny trest odpracovať cez dvesto hodín verejnoprospešných prác v elitnej tanečnej škole. Tam spozná, že sú v živote aj hlbšie hodnoty a najde aj svoju osudovú lásku. Dávno som už nevidel film, ktorý by mi bol tak odporný. V prípade hodnotenia tejto sračky budem subjektívny a nekompromisný: Odpad! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to bylo, ale v kině se mi to nelíbilo tolik jako potom když jsem to viděla doma na DVDčku. Já si nemůžu pomoct, ale já tenhle film prostě miluju. Má úžasnej soundtrack, hlavní hrdinové umí dobře tancovat, doopavdy to mezi nima jiskří a já nemůžu jinak než pouštět si to pořád dokola a milovat ho pořád víc. Tohle už je pro mě prostě klasika a a asi žádný taneční film už nebudu mít nikdy radši. 5* a TOPka. btw. Ach ten Channing je tak krásnej :D ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodne tenhle film dostava cenu za nejoriginalnejsi preklad nazvu! (haha) Jinak fajn hudba a choreografie, akorat z tech vsech klise vam bude postupem casu na nic, nemluve o neustalem vnucovani toho co je cool - drsny hoperi, vohakly do mikin XXL, kteri nakonec vypadaj, ze maji delsi telo jak nohy. Ted uz tu chybi jenom Ali G. (btw proc Tyler furt dokola tak divne placa rukama???) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný taneční film - další z hromady snímků, kde On a Ona jsou totálně odlišní, svedou se dohromady, svedou se, rozvedou se, nastanou životní komplikace a odhalování rozervaného nitra, a na závěr všichni zaválí stylový crossover, a pak už jen duha, zlatavé slunce, jednorožci a závěrečné titulky. Máte-li v sobě kousek cti a nepatříte k tanečníkům (kterým jediným patří v souvislosti s tímhle filmem nějaký respekt), mělo by vás to být nedůstojné i v patnácti, kdy se snažíte sbalit sexy spolužačku (která vás stejně má na háku z titulu svého náskoku v psychosociálním vývoji, a udělá si s vámi co bude chtít;)). Věřte mi, že nějaký dobrý horror splní svůj účel daleko líp:) Step Up nebo Let's Dance nebo whatever je nejslabší díl série - smysl dívat se na to se dostavil až ve chvíli, kdy se věci chopil John M. Chu. Ten tenhle druh antifilmu povýšil na umění tím, že vyšponoval choreografii a kameru tak vysoko, že se dá uvažovat o odpustitelnosti nulové originality až triviality příběhu. 50%, protože to má technickou kvalitu a není to Zlo. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Největším problém vidím v hlavním představiteli. Chodicí plod incestního styku, Channing Tatum, už od prvního záběru postrádá...respekt, autoritu a hlavně vlasy. Jakkoliv je dobrým tanečníkem, tak v herecké poloze je úplný dřevo. Co dřevo, i nafukovací autopilot z Připoutejte se, prosím! má v sobě více emocí a hereckého nadání, než tenhle stroj na dívčí slzy a hysterický jekot. Let's Dance není o scénáristických vychytávkách. Nemáte z nich originalitou padat do mdlob, jsou především o tanci a hudbě. Ten druhý jmenovaný stojí za zmínku (byť songy z něj jsou omleté jako ----doplňte si vlastní věc---). Tanec je ovšem někde na hranici psychického týrání a bičování. Tanečnící jsou někdy vyloženě v křeči a oproti pokračování (které je o vlas lepším) mají dementní choreografii. V závěrečném vystoupení, které mělo zajistit snímku nesmrtelnost, se akorát střetnou dva rozdílné hudební i taneční žánry a vy místo toho, abyste zakřičeli:" Peace! " máte nutkání obmotat se dynamitem a stisknout *Boom!*__ Nejsem nějak naštvaný, vlastně jsem tohle čekal, ale až bude v obchodech k mání voodoo Channing Tatum (něco ve stylu panenka Nicolas Sarkozy), dejte mi prosím vědět.... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama