Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

tron 

všechny recenze uživatele

„Som vcelku zhovorčivý.“ Starý a škaredý Seagal, slabé hlášky a takmer nulová akcia - to sú hlavné dôvody, pre ktoré dávam mizernú 1*. Je to akčný film, ale nemá skoro žiadne akčné scény. A tie, čo má, sú hrozné. Väčšinou niekto po niekom strieľa zo samopalu a tieto zmätené pasáže pôsobia dojmom, že sa najskôr nakrútilo, ako zo samopalu strieľa osoba A, na druhý deň osoba B (na úplne inom mieste, takže sa v jednej scéne strieda viacero typov počasia, o lokáciách nevraviac) a potom sa to nejako zostrihalo. Príbeh nebudem komentovať, ani pokus o lesbickú scénu (čo u niekoho tak homofóbneho, ako je Seagal, fakt prekvapí). Naopak, zaujala ma práca so Seagalovým dablérom. Vyzeral úplne inak, ako Seagal. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím, snad špatně vidím?? Za Stevena já se stydím. Ale teď už procházím dlouhou chodbou, na jejímž konci jsou naproti sobě dvě cely. Už z dálky poznávám, že v jedné z nich stojí Micheal Keusch a v druhé právě lomcuje s mříží vysoký chlapík s růžencem na krku a s mírnou nadváhou - Steven Seagal. Oba muži na sebe křičí. "Rejžóóó, já mám hlad, pomóóóc, já hubnůůů..." "Šegale, mluv ploším Tě tlochu pomaleji, huhláš jako hladová šelva, ktelá začíná chloupat hlávkový šelí, šádný šrádlo nedoštaneš, potšebuju, abyš ještě tlochu šhubnul, myšlím, še ten náš pošlední film byl o něšo lepší neš Šíla údelu, diváši še k nám vlací..." "Viď, že jooo, rejžóóó, už zase umím bojovat, sek, říz, kop, pic, jsem zase ve formě, rejžóóó, ale už mám hlaaaad. Ale je fakt, že jsem se aspoň vešel do toho letadla, i když jsem s ním vlastně nikdy nevzlítnul, protože jsme všechnooo točili na zemi, to byl dobrej plán, rejžóóó, půjčit si ty záběry letadýlek z dokumentárních filmíkůůů, to se ti fakt povedlooo..." "Šegale, ty povišlá brado, ploš mi to mušíš pšipomínat, nemyšli ši, še šehnat oblázky letadel SL-71 Blackbild a 117tky bylo něčo šnadnýho, štálo mě to tši štvltiny lošpoštu..." Jejich rozhovor přeruší přicházející hlídač, který praví: "Držte oba hubu, kdo má ty cancy poslouchat!!" Domyslel jsem si strašnou pravdu. Michael Keusch i Steven Seagal se z totálního neúspěchu svých posledních filmů zhroutili a na jejich chování nyní musí být dohlíženo ve speciálním ústavu. Smutný konec jednoho z největších akčních borců 90. let minulého století. Nyní jsem měl možnost Flight of Fury vidět. V první půlce jsem 106krát zívnul a 3krát usnul, nemohl jsem překousnout ty absolutně nesmyslné scény s nulovou návazností. Poslední třetina zachraňuje, co se dá, dočkáme se několika výbuchů i jedné poměrně zdařilé akční sekvence. Seagal vypadá o maličko lépe než v Síle úderu. Díky závěrečné dvacetiminutovce dávám 30%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerný akčný film so Stevenom Seagalom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má iba priemerný príbeh o špecialistovi, ktorý dostane za úlohu získať späť najmodernejšie neviditeľné bojové lietadlo, ktoré pilot ukradol a predal teroristom v Afganistane, ktorí sa ho chystajú použiť na útok na americké ciele. Spracovanie ale nie je práve najideálnejšie, tieto zápletky s vojenskými lietadlami v akčnom žánri až tak moc nemusím, čo sa mi potvrdilo aj tu, inak tento film obsahuje dva typy kvalitatívne odlišných situácií. Tie, v ktorých sa výrazne vyskytuje hlavný hrdina sú bez väčších problémov bez ohľadu na to, či sa jedná o akciu alebo len nejaký nepodstatný dialóg, takže hlavne úvodná a záverečná dvadsaminútovka, ale samozrejme aj viaceré scény v priebehu. Ale všetko ostatné je veľmi slabé, je tu množstvo nudných scén, hlavne tie zbytočné zábery na lietadlá, skutočne nechápem, na čo mi je v akčnom filme sledovať, ako lietadlo vzlietava, letí a dokonca v priebehu letu ešte aj natankuje, všetko je to príliš predĺžené, nudné a hlavne úplne zbytočné a nanešťastie týchto leteckých scén je tu dosť, podobne sa tu nájde aj plno scén z veliteľstiev, často to pôsobí dosť hlúpo, umelo a niektoré situácie aj tak naivne vykonštruované, takže skutočne mimo scén s hlavným hrdinom nie je vôbec o čo stáť. Akcie je tu priemerné množstvo a je aj celkom slušná. Je pomerne obstojne natočená, takže stále je čo vylepšovať, ale vizuálne mi to až na pár záberov sadlo. Súbojov je tu minimum, je tu prakticky len jeden dlhší, ale zase je tu plno rýchlych a efektívnych zneškodnení protivníkov, Seagal v akcii pôsobí dobre, často používa nože, čo vždy poteší a bavila ma aj streľba v jeho podaní, takže som spokojný. Akcia ostatných ma zase nebavila vôbec, ale to mi už neprekáža. Najviac sa mi páči finálová akcia na zemi. Herecké obsadenie je úplne rozporuplné, na jednej strane je tu Steven Seagal v hlavnej úlohe a jemu tu ani nemám moc čo vytknúť, síce mu viac sedia osobné zápletky, ale charizma mu nechýba a aj v akcii ma bavil, ale vedľajšie postavy až na obstojného generála a pomocníčku hlavného hrdinu nestoja za nič, hlavne ten kladný údajný arab mi poriadne liezol na nervy a ani záporáci ma vôbec nebavili. Réžia a technická stránka sú tiež slabé, Michael Keusch už vo svojich predchádzajúcich filmoch ukázal, že mu to vôbec nejde, čo potvrdil aj tu, aj keď v porovnaní s filmom Sila úderu vidno zlepšenie, vadili mi aj všetky tie prevzaté letecké zábery z iných filmov a samozrejme aj ten údajný Afganistan točený v Rumunsku tomu moc nepomôže. A k tomu hudba prevzatá z filmu Misia pomsty s Dolphom Lundgrenom. Takýto film sa aj ťažko hodnotí, u mňa prevládajú kladné pocity, pozrel som si ho len kvôli Seagalovi a jeho akcii a toto ma nesklamalo, ale všetko ostatné je veľmi slabé. 63% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jednoduché kritérium, podľa ktorého sa dá najnovšie zistiť v akej je asi Steven fyzickej pohode je, všímať si aký nosí vrchný diel oblečenia. Kabát sa tentokrát nekonal, krátka vesta a sako mu seknú, takže je jasné, že občas niekoho prehodí cez plece a aj slušne zlikviduje, lenže už sa nie je tak na čo pozerať ako kedysi. Osobné, ladné, hmatové súboje sú konečne trošku viac v popredí, no chabými zbraňami si obdiv u mňa nevyslúži. Aspoň nie pri tejto úrovni scenára. Dávam však veľké plus za to ako elegantne si poradili tvorcovia so zahalením nízkeho rozpočtu pri vysokorozpočtových hi-tech lietacích mašinách. 40%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sádelníku a Keuschi styďte se! Taková čórka gigantických rozměrů se jenom tak nevidí. Možná, že neznalého diváka ošálíte, ale na macho borce přes trash filmy Wacoslava1 si nepřijdete. Tohle je opravdu takřka do detailu nestoudně vykradená kopírka filmu Neviditelný útočník z Duddikoffem. Je to tak očividné až jsem z toho šel do kolen. Stačí úvodní titulky s tím povědomým hudebním motivem hojně používaným v hromadě filmů od Royal Oaks nebo Phoenician enterteiment. Dále postavy se tu jmenují Ratcher a Janing hlavní záporák se kupodivu jmenuje Stone až mě tedy překvapilo, že Seagal se nejmenuje Vince, ale John. V půlce filmu dokonce přichází na scénu i admirál Pendleton. Už jsem jenom čekal kdy na mě v nějakým cameu vybafne Andrew Stevens... Je tu řada doslovně překopírovaných scén i dialogů z toho filmu. Zkrátka Sádlo a spol vzali do ruky jeden už hotovej scénář, něco v něm pravda lehce pozměnili nebo upravili, ale v zásadě je to furt ten samý film jenom pod jiným názvem a mrsk s tím rovnou na pulty! Pochopitelně. že Svatého Štefana mám radši než Dudlíkátora a pořád když porovnám jeho zjev právě kolem roku 2007 s tím co můžeme vidět dneska, tak změřeno současnou optikou to není až taková katastrofa, ale právě těmito filmy se Stevo začal trvale zahrabávat a vytvářet si živnou půdu právě pro ty odpady které točí dneska. A je komické, že z úpadku své kariéry viní Aviho Lernera, přičemž např v područí Milenium films což je Lernerova společnost spáchal pět let před tímhle spektáklem velmi slušnou Bestii ve který se ještě jakž takž předvedl, takže rozumím Lerner a spol po něm patrně chtěli, aby to neměl úplně na háku a občas se ještě aspoň v bitkách a akčních scénách předvedl na place, to vyžraný mistr taktiky nechtěl, chtěl si to dělat po svém a proto začal točit zoufalosti jako je tahle... Pak se ovšem nemůže divit, že jeho kariéra zamířila rovnou do řitě a nemůže z toho vinit nikoho jiného než sebe. Každopádně za tu brakovou zábavnost a totální stupiditu, aneb mám rád filmy vykrádající jiné filmy, co vykradli další filmy, si to tu čestnou jednu hvězdici zaslouží, jinak je to po všech stránkách odpadní záležitost, to vám všem nechápajícím snad z mého komentáře došlo, ale sranda musí bejt a já se pobavil nehorázně, takže udílím 15% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Film ignoruje základy jakékoliv ekonomiky, jinak by asi těžko únosce za letadlo v hodnotě 70 milionů dolarů mohl inkasovat 100 milionů dolarů. Tohle se velice těžko chápe. Steven Seagal hroznější než ve filmu Dnes zemřeš! Zvládl jsem během dvou dnů dva filmy se Stevenem a vím na beton že Letající zabiják by měl být jistojistě v černém hodnocení. Film bez logiky a se spoustou střílení, Steven nic neukázal. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem byl téměř donucen se podívat na tento film. Předem jsem věděl, že nemá na víc než dvě hvězdičky stejně jako ten plukovník, který chtěl mít třetí hvězdičku na rameni. Steven se moc nezměnil, tento film zapadá do jeho béčkovek velmi snadno. Není tam jediná akce, která by mě nadchla. Jediný náznak nečeho co by mě pobavilo. I ta F-117 převlečená za nějaký tajný letoun XX 7 (nebo něco takového) je starší než mnoho aut brázdících po českých vesnicích. A to nepočítám SR-71 z roku 1968 s kterou Steven přiletí někam do pouště na opuštěné letiště. Chápu proč lidi nejsou vůbec kritičtí. Protože tento film si může pustit a dobře ohodnotit pouze fanda Stevena, kterých zde hlasovala nejspíš většina. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Podobnost se třetím "Rambem" je opravdu úsměvná. Návštěva ve vězení, krvavá mise (kde jinde než v Afghánistánu), slib svobody za dobře odvedenou práci a tak dále. Kdyby se alespoň ten Seagalův "hrdina" nejmenoval JOHN.XD A za jednotvárný soundtrack bych taky střílela. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku mi vadilo, že je tohle jasná parodie na podobný film s Dudikoffem. Ale nevadí. Film má zde stejnou hudbu jako podobné vojenské filmy. Seagal mě tu bavil, měl dobré souboje, přestřelky, příběh byl jednoduchý zaujal. Sice záběry a lety v letadlech byly bud použité v jiných filmech nebo byly počítačově upravené. Přesto dávám 83% = **** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak může dopadnout levný blbí remake, levného a blbého filmu??? Hodnocení jsem dal stejné jako u remaku, z pár důvodů. Přece jenom oproti originálu tu jsou lepší akční sekvence, lepší efekty a přece jenom Seagal je rozhodně lepší než Dudikoff. Každopádně ten film je tak debilní, až to bólí. Celý příběh je postavený na hlavu. Rumunské kulisi jsou příšerné a vypadají fakt děsně levně. Film rozhodně můžete vynechat jedná se o horší Seagalovku, ale v rámci toho co na nás chrlí akční "directtovideo" to je průměr. PS: Kdybych měl vybrat co je lepší jestli remake nebo originál tak jdu jistě do remaku. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Já jen lituji uživatale sniper18,asi chudák neví,co je dobrý film:tohle je výsměch všemu,co jsem od Seagala čekal,urážka jeho fanoušků,veškerýcjh diváků kteří mají mozek a neskutečná parodie na jeho filmy ze začátku kariéry,jeden z mých nejupřímějších odpadů které sem udělil...0%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Scenár je asi takýto: lietadielka sa naháňajú (dokumentárne zábery), jedno lietadlo ukradnuté, je povolaný jediný muž , ktorý ho vráti (mierne schudnutý no stále rovnako otrávený Seagal). Steven odletí na superlietadle do Afganistanu (to že je to nejaká zasraná rumunská dedina si nevšimne len úplny debo) aby s pomocou jednej kočky a proamericky orientovaného afgánskeho trtka zachránil svet pred jadrovou katastrofou. Na záver ešte 20 minút zbesilej akcie hlava- nehlava, asi 20-krát všetko efektne vybuchne, záber na americkú vlajku a ...KONIEC... Sračka jak vyšitá, ale už mi je jasné prečo vôbec niekto Stevena obsadzuje (produced& screenplay by Steven Seagal:) Ešte by mal aj režírovať a môžu si podať ruky s Dolphom :))) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Že by další nějaká kravina se Stevenem Seagalem? No, s tímto pocitem jsem šel do tohoto filmu. A nikoliv se tak nestalo, že by to byla kravina jako jeho počiny ve kterých hrál předtím. Docela slušný scénář ve kterým se samozřejmně nějaké ty díry najdou. Akce je natočena celkem dobře. Přestřelky na zemi jsou docela dobré a závěrečný letecký souboj je zvladnutý též docela dobře, i když mohl by být lepší. Na film se Seagalem je to však dostačující! A samotný Seagal? Ale tak jako, už jsem si zvyk, že je to chodíci tlouštík, který má stále v krvi Aikido a rád ho používá, umí zacházet s noži a má rádoby drsný výraz. Jen nechápu jak se mohl při jeho váze a objemu vejít do kokpitu stíhačky. Asi jí nějak zvětšily jinak to přece není možní. Velmi mně pobavila scéna, kdy Seagal běží a v jedné ruce drží AK-47 a střílí. Naprostý nesmysl a takových nesmyslů by se našlo moc. Zvláštní je, jak mně u těchto béčkových až céčkových filmů se Seagalem téměř vždy zaujme hudba a tento film není vyjímka. Sice jsou to většinou vykrádačky z jiných filmů a něco podobného jsem měl možnost někde už slyšet. Nelíbilo se mi prostředí, kde se to natačelo, protože to celkově působilo velmi levně. No, jak jsem řekl, na Seagala docela dobrý film!! ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Netypicka Seagalovka pretoze Seagal tu hra pilota a film obsahuje mnozstvo zaberov stihaciek, neviditelnych lietadiel a dalsich bazmekov. To ci su tie zabery vykradnute z inych filmov mi je jedno. Nevidel som ich. A to preto, lebo ma filmy o stihackach a leteckych subojoch nebavia. Nebavili ma ani v tomto filme. Zapletka o patrani po ukradnutom lietadle nie je velmi zaujimava a celkovo jednotlive sceny ani nedavaju prilis zmysel. Nastastie obcas sa Seagal premohne a objavi sa aj na zemi a predvedie nejake to kung-fu. Za nieco stoji klasicka Seagalovska scena, ked nejaky bezdaci prepadnu obchod a Seagal ich zlikviduje. Na stare dobre casy to nema ani nahodou, ale je to rozhodne najlepsia scena v celom filme. Okrem toho tu je este finale v ktorom Seagal zneskodni nejakych ludi, ale je to znova zostrihane tak blbo, ze vidno velkeho chuja. A to nemyslim Seagala. Seagal tu ma uz sice nadvahu, ale oproti roku 2016 vyzeral stale charizmaticky a celkom svizne. Vestu este nemal plnu sladkosti a v scene, ked Seagal striela z kalasnikova s jednou rukou som si pomyslel, ze hej, Seagal este dokaze pôsobit ako badass. Skoda, ze uz zacinal mat ten jeho neslavne slavny mam to totalne v pici vyraz a v akcii na to zacinal tiez kaslat. Cely cas som rozmyslal, ci nezvysim hodnotenie o hviezdicku. Je to sice sracka ale o triedu mensia ako jeho sucasne sracky. Ale nakoniec nechavam odpad, kedze je to vraj totalna kopirka nejakej sracky od Dudikoffa. Vykradat Dudikoffa? Jak si mohol tak hlboko klesnut? Za trest zozeries denne 10 hamburgerov a celu krabicu gumovych medvedikov na ktorych sa pomaly premenis. 1/10. ()

Reklama

Reklama