Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión Max Havoc, který po tragickém události v ringu opustil svět kickboxu a stal se světově uznávaným sportovním fotografem, přijíždí do luxusního letoviska za novou zakázkou. Má fotografovat novou senzaci světového tenisu, mladou a krásnou Suzy Blaine. Sotva se však ubytuje někdo mu ukradne zavazadla a vzápětí Max zjistí, že se zapletl do smrtelně nebezpečné situace a jeho život opět bude záviset na jeho bojových zkušenostech. Majitel hotelu je totiž nejen mafiánský bos řídící zločinecké gangy teenagerů z blízkých brlohů, ale současně také bývalý světový šampión v kickboxu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MarleyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Velká nuda v podání Mickeyo Hardteta, naprostá ztráta času. Film postrádá pořádnou režii, scénář, děj byl prostě hrozný spolu s hereckými výkony. 0/100 ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci se vrátili k postavě Maxe, bývalého šampióna v v bojovém umění, toho času fotografa. Po předchozí hrůze by mě zajímalo, co je k tomu vedlo. Ani tentokrát to není lecjaké dílo. Herecké výkony se díky změně postav, tudíž i herců, zlepšili, ale to nezachránilo opětovný stupidní scénář a strašné dialogy. A tak nuda střídá další a nezáživnost všeho co se tu objeví nezná mezí. Tohle nemělo vůbec vzniknout. Nemusel bych se na to dívat a psát tento komentář. Byl by ušetřen můj čas. ()

Reklama

Reklama