Reklama

Reklama

Kiefer Sutherland (TV seriál 24 hodin) stojí tváří v tvář mohutným silám zla v tomto šokujícím thrilleru od režiséra filmu Hory mají oči. Zdiskreditovaný bývalý policista (Sutherland) se pokouší znovu postavit na vlastní nohy a bere rutinní práci ostrahy vyhořelých trosek kdysi oblíbeného newyorského obchodního domu Mayflower. Ale děsivé obrazy, které spatří v ozdobných zrcadlech uvnitř budovy, ho odvedou na vzrušující cestu, během které musí odhalit dávná tajemství obchodu… dřív než ho připraví o rodinu! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Alexandre Aja

Recenze (739)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Spíš fantasy detektivka než horor, ale budiž. Jack Bauer proti zrcadlovým bubákum nedopadl zase tak špatně jak jsem čekal, vlastně jsem si to docela užíval. Pátrání po příčinách požáru Mayfloveru každému správnému fandovi připomene nejedno dílo Stephena Kinga a umírací scény vlastně taky. Kiefer Sutherland odvádí solidní výkon i když postava Bena Carsona stojí za starou belu a kdyby z něj díky Kieferovi neprobleskával Jack tak nevim. Díky Navarretově hudbě a hodně efektnímu závěru, který mě hodně potěšil (i když jsme něco podobného viděli i jinde, že?) jsou to nakonec pěkné 4. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem už na film jednou koukal, ale veškeré informace z něj jsem již dávno zapomněl. Rozhodl jsem se proto pro opětovné shlédnutí během svého dokonalého hororového týdne. Přestože si dílo pamatuji o mnoho strašidelnější, zklamán jsem rozhodně nebyl, neboť je zde mnoho děsivých a nějakým způsobem nepříjemných scén z nichž bych vypíchnul především scénu ve vaně. Nutno dodat, že Sutherland film dosti táhne a vybavuji si, že dvojka bez něj už nebyla vůbec taková. Každopádně příběh šlape jako hodinky a díky všestranosti snímku si zde každý hororvý fanoušek najde to své. 80% ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Aja svým dalším remakem opět dokázal co umí (krev) a co jde zcela mimo něj (vše ostatní). Je obrovská škoda, že po vynikajícím Haute tension utopil svůj možný talent v páchnoucích vodách současného mainstreamového horroru. Sutherland potěší, absence strachu už nikoli. Více: http://blog.obitus.cz/2008/09/mirrors.html ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil. Film začíná hezky tajemně, aby se ke konci zvrhl v nadupanej akčňák. Některé nudné scény zachraňuje právě Kiefer, jenž se na tenhle typ hrdinů opravdu hodí. Závěrečná scéna mě docela rozsekala :) i tak se neubránim pocitu, že je to Ajův nejslabší snímek. Něco mi tam prostě chybí. 7/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty remaky asijských hororů jsou asi prokletý, když už si s nima neporadí ani takovej talent jako je Aja. Ne teda že by se nesnažil, to ne. Řemeslně odvedl dobrou práci, některé scény mají atmosféru a ke konci je to správně napínavé a s těch asijských předělávek se to možná řadí k tomu lepšímu. Jenže ten příběh je tak blbej, že už je to i na Aju moc a víc s tim asi opravdu nesvedl. Nevim jak to bylo s tim příběhem v originále, ale tady to vážně vůbec nefunguje. A tak se může Aja snažit sebevíc a dávat do nějakých scén potřebnou dávku napětí, celé pohromadě to nedrží, je to nelogické a místy to i nudí. Jedinej kdo ještě režisérovi pomáhal to ukočírovat byl dost dobrej Sutherland a půvabná Paula Patton. Jenže od tohohle horůrku jsem čekal trochu víc. 50% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení probíhalo v Rumunsku, většina pak v nedostavěné Akademii věd Nicolae Ceausescu v Bukurešti. (KucC)
  • Kiefer Sutherland dostal angažmá v Zrcadlech poté, co si ho Aja oblíbil ve filmu Flatliners. (Rodriguez)
  • Vyhořelá budova obchoďáku se nenachází ve skutečnosti v New Yorku, ale v rumunské Bukurešti. (Rodriguez)

Reklama

Reklama