Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

Jino 

všechny recenze uživatele

**********Možná Vás tímto textem znechutím tak jestli nechcete, tak nečtěte. Zábavný film, který vykrádá své známější hororové kámoše. Tak jen namátkou - lítající oči, posléze i snědené = Evil Dead 2, sekačka na trávu = Braindead, řízení kosmické lodi bylo myslím, že v Den nezávislosti, záběry na pohybující se břicho = narážka na Vetřelce, týpek s motorovou pilou = Leatherface, a další a další. Za vše mluví také jména hrdinů Michelle Foxová = Fox Mulder (Akta X), Ricky Anderson = může to být Gillian Andersonová (Akta X) a teď se podržte, jména Jack Campbell a Bruce Burton = netřeba vysvětlovat spojení těchto dvou jmen.************ A teď k mému hodnocení filmu... Je trošku ošemetné dávat vyšší hodnocení, ano zábavné to někdy bylo, ale opravdu je to blbost, kterou doporučuji hlavně hororovým fanouškům, už jen k vůli spousty odkazům, které Vás můžou potěšit tak jako mě. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Totálna šialenosť ktorú režíroval Jake West ( Démon Pomsty) tak trochu mi to pripomínalo Braindead stou velkou porciou krvi ale keby tá prvá polovica nebola taká nudná určite by to bol skvelý nástupca po Braindeade. Sú tu aj zaujímavé gore scénky na ktoré som sa pobavil napr. chlapík zobere kombajn a rozseká všetkých mimozenštanou na hadry alebo scénka kde lietajú gule ktoré sme videli napr. vo Phantasme a plno ďalších vecí ktoré kopírujú svojich starších prechodcou. Krvi tu máme hodne vela hlavne v druhej polovici a aj dostatok sexu napr. ak chcete vidieť ako mimozenšťanka súloží s človekom tak chodťe rozhodne do toho pretože tak skvelo ako som sa ja bavil sa nebude nikdo ale na 80 percent to stačilo. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Je to sice příšerná blbost, ale pobaví, a to dost. Sice už si tedy nejsem jistý, zda jsme onehdá na kolejích nebyli ožralí, když jsme to sledovali (pokládám to spíše za pravděpodobné), ale vzpomínám si, že to naši skupinku erudovaných filmových fajnšmekrů vskutku nadchlo. Zejména některé scény jsou doslova nezapomenutelné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hlína parodující kdeco, v první řadě ovšem Predátora. Vetřelcům se postaví banda "investigativců" z Anglie a parta velšskejchch vidláků. A do emzáků jdou vším, co mají po ruce a může to bejt kanystr, kombajn, strunovka či luk. Nic převratnýho, ale zábava je to slušná a jako bonus si tu střihne miniroličku počítač s IQ 6000 Holly. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příšerná amatérská sračka, která je pekelně nechutná, nezábavná, plná příšerných herců a ´´perfektně´´ zmáknutých hereckých výkonů, vokořeněna o ´´báječný´´ scénář a ´´neuvěřitelné´´ efekty.Natočit skoro za 2 miliony takovou sračku, to se jen tak nevidí.Je mi na blití z lidí, co točej a rozuměj filmování jako Piráti politice.Na štěstí tam celou dobu pobýhá dost sexy Emily Booth a na konci to začalo být trošku vtipné.Mám za sebou zase dva stupidní filmy a už nevim co si mám pustit, mám děsnou kocovinu a nebaví mě trhat na kusy tyhle zetkový sračky.Kdo se těší na Hollyho, může film po 3 minutách na začátku vypnout, měl jsem to udělat.10%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama