Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Allegra, ve své nevyrovnanosti i nonkonformnosti roztomilá intelektuálka, typický produkt kosmopolitního New Yorku, hledá svou sexuální identitu. Nachází se v komplikované situaci. Je lesbička, miluje operu a Samanthu, ale Samantha už nemiluje ji a opouští ji. Nedaleko zase Grace miluje Philipa, mladého profesora filozofie, ale ten se s ní nechce oženit... Allegra napsala knihu a právě díky ní se setkává s Philipem. V kině se pak seznamuje s Grace, která si sem přišla poplakat při romantickém filmu. Klasický trojúhelník dostává nové úhly. Allegra je ve slepé uličce, obelhává přítelkyně Vivian a Nell o svém „prohřešku“ v orientaci. Zmítána rozporuplnými city se střídavě schází s dvojicí, jejíž rozpad uspíšila. Philip ani Grace samozřejmě nic netuší... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Wendy 

všechny recenze uživatele

Možná jsem prostě jen v neobvyklé náladě na romantické komedie, ale to, co jsem na začátku chtěla shlédnout jen kvůli Justinu Kirkovi z Angels in America, se mi líbí (do té míry, co jsem schopná porozumět v angličtině bez titulků). No, možná mi jen režisérka Maria Maggenti vážně sedí. P.S. Hlavní představitelka je vážně cute! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film pro lesbičky, ale ne pro chlapy. Jenže když tak sleduju hodnocení, tak vidím, že i chlapy tenhle film hodnotí vcelku pozitivně, takže ten film bude pro lesbičky, chlapy, ale rozhodně nebude pro mě. Ono u filmů, kde dialogy hrají primární roli je nesmírně důležité, aby stály za to. Jenže tady mě ty jejich debilní kecy fakt hrozně nebavily a dokoukat to byla fakt náročná věc. ()

Reklama

Akaja 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná ukecaná komedie s krásnými lidmi a ujetým příběhem. Nejvíc se mi líbila postavy Nell v podání Tiny Benko, měla dostat víc prostoru! V porovnání s ostatními světovými komediemi s L tématem je Puccini pro začátečnice slabším dílkem, ale má několik opravdu podařených vtipů, ke kterým se budete chtít vrátit. ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Zpočátku poměrně svěží komedie o intelektuálech a jejich milostných vztazích, která postupem času přestává být variací na Woodyho Allena a začíná být spíše jeho kopií. Některé repliky (třeba ta o Philadelphii) jsou doslova opsané z Allenových filmů (nejvíce se tvůrci "inspirovali" v Annie Hallové a Manhattanu) a film jako celek tak působí jako hodně dietní Allen. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tahle svěží komedie mi (v dobrém) připomínala populární seriál Sex ve městě. Má dobrý námět, vtipné dialogy a zajímavé a dobře zahrané postavy. Nejvíc humoru ovšem vyvolávali Thajci, v jejichž restauraci se hlavní hrdinka celkem pravidelně stravovala, a jejichž komentáře (v thajštině s titulky) neměly chybu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama