Reklama

Reklama

Bob a Bobek na cestách

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, (2003–2005), 6 h 4 min (Minutáž: 7 min)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Klobouk kouzelníka Pokustona není obyčejný klobouk. Bydlí v něm totiž dva králíci – Bob a Bobek. Bob je sice velmi chytrý a přičinlivý, ale zdaleka není tak šikovný a nápaditý jako menší Bobek. Oba se každé ráno vydávají z kouzelníkova klobouku prožit komická dobrodružství a veselé příhody. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (53)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tohleto se vážení vážně nepovedlo:-( Původní kouzlo a kouzelné příbehy zcela pryč, ještě že ten Pepa alespoň zůstal:-) Dnešní děti z toho možná mají radost, nicméně já, odkojený starým klasickým Bobem a Bobkem, jen nevěřícně zírám nad všemi těmi technickými vymoženostmi, které se mohli tvůrci tohoto večerníčku klidně odmyslet..Jasně nová doba si žádá nové věci...Radši ani nedomýšlet jak bude vypadat chudák Bob a Bobek třeba za padesát let... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Z původní ideje nezbylo vůbec nic (kromě Dvořáka a králíků samotných) a Bob a Bobek teď létají po světě a učí děti zeměpisu a kultuře. Což o to, nápad to je zajímavý a dobrý, ale proč se k němu museli obětovat králíci z klobouku fakt nevím. To je jako kdyby Krteček učil děti dějepis. Proč do prdele? 25% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

To, co začalo vznikat v roce 1979, se nemělo v roce 2003 dostat ani do myšlenek animátorů, natož pak na televizní obrazovku. Viděl jsem díl, kdy naši dva kamarádi z klobouku vyrazili do Indie a nepěkně se mi z toho motala hlava. Tohle už skutečně není ono.. Necitelný útok na hrdiny leckterého dětství!! Nebýt hlasu Josefa Dvořáka, tak se mi stihne udělat z každého (sic jen osmiminutového) dílu nevolno.. Reinkarnace starých poctivých večerníčkových klasik je přešlapem, který z podstaty věci nemůže vyjít – a taky, že krutě nevychází. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Treba oceniť snahu o vzkriesenie tejto večerníčkovej legendy. Nič iné sa ani oceniť nedá, s pôvodným večerníčkom sa dajú tieto nové série porovnávať len ťažko, teda aspoň ja som mal pocit, že už to nie je ono. Dej a dialógy mi pripadajú až príliš jednoduché, čo môže byť snahou o zameranie na najmenších divákov alebo tiež dôsledkom nedostatku tvorivého talentu. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle tedy opravdu ne. Nikdy jsem ty dvě nepovedený Pokustónova kouzla s ušima neměl moc rád, ale co za debily z nich udělali v tomhle pokračování pro peníze? A to nemluvím o všem ostatním, jenž svou duchaplností snese smělé srovnání s reklamou na libovolnou übercool koninu pro nactiletý parchanty. Kdo tohle napsal? Ňákej kravaťák z marketingový agentury? Asi nedostatečnej brejnstorming při týmbildingu, protože prognóza multibarevnýho grafu při prezentačce v zasedačce byla jistě dokonalá a průzkum trhu nikdy nelže. Jinak si fakt nedokážu vysvětlit, že selhal tak slibnej byznysplán... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Bob a Bobek se stali oficiálními maskoty na MS v ledním hokeji pro rok 2015 konaném u nás v České republice. Jedná se o raritní záležitost, jelikož až doposud byl pokaždé maskotem pouze jeden tvor. Bob a Bobek tak mají v této záležitosti prvenství. Prvenství mají ale i v tom, že se jedná o první postavičky, které mají původ u televize a nebyly tak vytvořeny pouze pro MS v ledním hokeji. (Zdroj: sport.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama