Reklama

Reklama

Karin

(seriál)
  • Japonsko かりん (více)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Víte, že ještě žijí upíři? Prohánějí se nocí, česnek jim moc nevoní a jejich koníčkem je - překvapivě - sání krve lidem. Jenomže existují i výjimky; taková Karin je „nenormální“ upír. Funguje totiž obráceně. Místo aby krev hltala jako zbytek její rodinky, má krve nadbytek a sem tam ji musí dostat ze svého těla ven, nejlépe v podobě transfuze. Což je pro členku upíří rodiny velmi trapné. Ale co je pro Karin opravdu nejtrapnější, je to, že v případě nenalezení vhodné oběti, začne přebytečná krev stříkat z jejího nosu a pokropí všechno okolo. A do toho se zamotá nový spolužák Kenta Usui, který zjistí toto nemilé tajemství. (Zíza)

(více)

Recenze (15)

togaf 

všechny recenze uživatele

S Karin se člověk nenudí, žádná z postav není průměrná a nesplývá z davem. Karinina rodinka jsou nejen úpíři, ale taky pořádně blázviné postavičky - zvláště matka a její papuče (ehm obuv, ne manžel, i když ...). Nejdříve řeší Karin problémy spojené se svým podivným upírstvím, pak s Usuiem, poté se na scéně objeví Winer a z rakve vstává babička...Ubohá Karin, všechno je to tak ponižující. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Karin aneb být upírem je tak trapné! Upřímně, nemám moc rád filmy o upírech, protože z nich na mě padá většinou takový stísňující dojem. Je to také téma neveselé a plné klišé. Japonci však dokázali, že to jde i jinak. Po hráběti Káčulovi ;) mám tak možnost vidět další komediální animovaný seriál. Karin je upírka v pubertě a má jeden problém. Je totiž takový upír naruby. Nemá ráda tmu a nevadí jí světlo, takže může chodit normálně do školy. Co je však horší, nejenže krev nesaje, ale produkuje, což se projevuje většinou v tu nejméně vhodnou chvíli, obzvláště poté co přišel do třídy nový spolužák Usui, na něhož Karin reaguje hotovými „krvetrysky“ z nosu. Její rodina má tak o ni starost a často vysílají Anju, mladší sestru Karin, aby dala po ní do pořádku paseku… Jako celek je seriál vcelku vyvážený a po celou dobu se nenudíte, za což mohou nové postavy, jež se v průběhu objevují seriálu objevují. Zmíním se pouze o lovci upírů Winnerovi, a to v záporném smyslu, poněvadž je to otravný trouba, jehož postava neprojde, stejně jako většina postav, žádným vývojem. Výše zmíněné krvetrysky po nějaké době však dost vadí a samotná závěr je dosti o ničem. Celou dobu čekáte na grandiózní finále, a to, co se stane na konci působí jako studená sprcha. Hudba je dobrá, aby ne, když je jím tvůrcem Masara Nishida. Animace je vcelku nezajímavá. 60 % ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina mi tak trochu splývala, tak pořád se dělo dokola to samé v trochu jiném kabátě, ale to vůbec nevadí, protože to příjemně a rychle uteklo a otevřelo prostor napínavější a dynamičtější druhé polovině. Bylo fajn usmívat se nad Karin; vážně takovýho sympatickýho upírka abys pohledal :-) A co teprve její rodinka..! Na relax je to výborná volba. ()

Cassandra 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Karin je celá složená z úplně typických rabukome prvků a ničím nevyniká, ale dohromady ten seriál tak dobře šlape a baví, že se až divím proč, když téměř neobsahuje nic, co bych neviděla jinde. Zkrátka, celou dobu mi ani jedna postava nepřišla nudná nebo hloupá, konec graduje jako blázen, no prostě fakt milá série. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

V té záplavě upírských seriálů a knížek je tohle opravdu příjemná změna. Konečně je tu něco veselého a pozitivního, co člověka příjemně nabudí v porovnání s další produkcí. Vlastně mám radši tenhle typ komediálních seriálů, protože se mi na rozdíl od sitcomů nálada neztratí s koncem dílu. Není to sice nic světaborného, ale za shlédnutí to stojí. Pokud někoho odrazuje ultra ecchi opening, můžete to klidně ignorovat. Uvnitř anime toho naštěstí moc není. Zato je tu fantastická rodina upírů, která nemá konkurenci. Jen je škoda, že to nebylo víc o nich a že neosekali vztah hlavní hrdinky. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama