Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá fotografka Siri Westinová žije ve Stockholmu a se svým přítelem Göranem si naplánují romantickou dovolenou u jeho kamarádů. Jejich představy o harmonické pohodě však naruší Göranova pracovní zaneprázdněnost a Siri nakonec, i když nerada, vycestuje sama. Na místě se seznámí se srdečnou Kristinou a její rodinou, která ji už očekává. Ubytují ji v domečku u řeky, kde si Siri vychutnává neopakovatelnou atmosféru venkova a fotografuje okolní přírodu. Jednoho dne jí zkříží cestu Jonas, s nímž se seznámí. Jejich sympatie jsou od první chvíle vzájemné. Siri je zmatená, protože si uvědomí, že se do Jonase bezhlavě zamilovala. A situaci navíc ještě zkomplikuje nečekaný Göranův příjezd i neodbytná Meybritt, která je už dlouho do Jonase zamilovaná… (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt hustosměšná krávovina....osmnáctiletá dívka se zamiluje do svého otce - místního všeuměla a pokrývače ( z nějakých podivných pohnutek babička tají, že je jejím otcem ). Herci, který ho hraje je sice 50 ale vypadá rozhodně na víc - je to vypelichanec s nastřelenými vlasy, klapačkami (???) a s brežněvovským obočím, kterého mimo jiné balí také atraktivní fotografka z módního časopisu....:-). Za ten smích dám jednu.... ()

Minoka odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vado, chcete-li vlka viděti, místního údržbáře musíte zaujati. Tento údžbář sám vlkem býti a tajnou dceru také míti. Ta políbiti při úplňu taťku chystá se, nevědíc, co na ni valí se..."není to milenec, drahá, je to tvůj otec, pravda!" Málo-li tohle úchylné? Není pro Vás pomoci....zduř! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama