Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby som nevidel úvodných päť a posledné tri minútky (prečo si nemohli odpustiť ten dementne vyzerajúci, trápny trik, keď po údere záporák letí na celú halu?!), žasol by som. Stevenovi ale konečne dopriali pár poriadnych man-to-man záležitostí a už som prestával veriť, že niečo podobné ešte niekedy predvedie. Navyše po piatich (!) rokoch som si počas celého filmu nepomyslel, aké má sadlo. To preto, lebo konečne vyzerá k svetu. Naozaj ma tento film milo prekvapil. Ako jasné Béčko. O tom niet pochýb. No konečne pozerateľné! 60%. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl jsem čekat od režiséra odpadového Létajícího zabijáka něco jiného než čistou debilitu? Film je jedním slovem toporně otřesný. Horko těžko se člověk dočká konce. Stevenův určitě jeden z 5 nejhorších filmů. Mě tahle rumunská produkce prostě ničí. PS: Jediné co si snad zapamatuju je Stevenův zázračný úder kterým na začátku zlikviduje meloun a na konci záporáka. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina, na kterou jsem narazil při svém bloumání bezesnou nocí. Což o to, v tu chvíli mě film dokázal upoutat do sedačky a zajímalo mě, jestli dobro vyhraje nad zlem a hrdina dostane zpět svou dcerku. Ale jak je u Seagalovek typické, zbraně zde proti „charismatu“ hlavního hrdiny neměly šanci a jeden padouch padal za druhým pod jediným úderem jeho pěsti. Normálně při spatření Seagalova strnulého ksichtu okamžitě přepínám, tady jsem to vydržel a dočkal se i některých líbivých bonusů. Např. parťačky hlavního hrdiny, na kterou se vážně dobře koukalo a užíval jsem si každou její chvilku na obrazovce. Jinak absolutní podprůměr, amatérská debilita tvářící se jako vysokorozpočtový akčňák, ale strádající po stránce logiky a všeho ostatního. Za vrchol považuju scénu, kde vrtulník vybouchl po pár výstřelech z pistole. To už bylo moc! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Taketo filmy povazujem skor za oddychovky. Dopredu som vedel, ze nic velke ocakavat nemozem. Je to jedna z dalsich Seagaloviek, ktora moc nenadchne a o par mesiacov si nebudem moct spomenut, kto vlastne v tomto filme hral a o com bol. Aj Steven podobne ako Lundgren alebo Van Damme si este chcu nejako privyrabat a pokial sa taketo lacne filmy budu nadalej predavat a zarabat, tak sa budu aj nadalej natacat. Avsak nechcem tym povedat, ze by sa na to nedalo pozerat. Je to tak na jedno pozretie. Davam 50%.......28.03.2008 ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasický standart Seagalovy filmografie posledních patnácti let - tedy naprostá béčková katastrofa o ničem, neobsahující prakticky žádný scénář, který by měl hlavu a patu. Triky jsou ztvárněny tak amatérsky, až to budí úsměvy - především úvodní honička v bukurešťských ulicích, kdy po vzoru filmů ze šedesátých let a starších, sedí herci staticky za volantem a do oken vozidla je nesourodě implantován obraz okolí nebo výbuch vrtulníku, ve mně málem vyvolal výbuch smíchu. Z filmu prostě srší lacinost ze všech stran, a to jak tvůrčí, tak technická. V neposlední řadě postaršímu, obtloustlému Seagalovi už nelze jeho mrštnost a neohroženost příliš věřit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama