Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partě přátel se do ruky dostane tajuplná hra Mamba, která slibuje splnění jakéhokoli přání výherci. Vyhrát hru ale není tak jednoduché. Pokud se dostanete na špatné políčko, musíte si vytáhnout kartu, na které je napsané, zda-li jste prohráli. Těm nešťastníkům, kteří prohráli, rovnou karta ve verších prozradí, jakým způsobem zahynou. Dva přeživší hrdinové ale nemají starosti jenom kvůli výhře, musí se vypořádat i s policejním detektivem, který chce hru získat. (-Bomba-)

(více)

Recenze (34)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nechápem ľudí, ktorí tento film považujú za odpad. Nehovorím, že je to superskvelý film, ale rozhodne to nebolo ani zlé. Kombinácia Final Destination a Jumanji sa mne naopak zdá ako celkom dobrý nápad. Ja tento horor skôr beriem ako oddychovku a ako zábavu, pri ktorej netreba veľa rozmýšľať. A Eliza Dushku, aj keď nepatrí medzi najtalentovanejšie herečky, každý musí uznať, že sa na ňu dobre pozerá. Normálne by som dal 4 hviezdičky, ale keď vidím tie hodnotenia, dám plný počet. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že scénárista jednoho večera svým dětem pouštěl Jumanji, nějak se do toho zakoukal a vzalo ho to natolik, že si řekl, že by horrorová verze nemusela být špatná. A tak ji, hned jak poslal děti vyčůrat a spát, během dvou hodin napsal. Jako ono to není špatné, má to své světlé stránky (některá úmrtí, kupodivu vcelku sympatické postavy), ale má to i spoustu temných stránek (levné digitální triky, velmi jednoduchý příběh) a úplně ten nejjednodušší, nejvíce se nabízející konec, který strašně nesnáším, právě proto, že je tak jednoduchý, podbízivý a předvídatelný. Ono ten scénárista byl už před tou půlnocí, kdy příběh dopisoval, asi už docela ospalý a tak to chtěl zakončit co jak nejrychleji a nejjednodušeji. Jednoduchý příběh bych tomu i odpustil, ale díky těm trikům a závěru se u mě film nevyšplhá ani na průměr. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oddechová vyvražďovačka, při které se jistě musí vybavit Jumanji. Nejhezčí jsou na celém filmu vážky s dívčím osazenstvem. Smrt přichází v duchu série Nezvratný osud, kdy divák jen čeká, jakým způsobem postava zemře. Většina jich ovšem prokletí z hry nevěří, a tak se ani o přelstění smrti nesnaží. Zklamal mě nenápaditý konec - kruh není pro příběh zrovna nejlepším řešením. Potěšily některé efekty, především práce krabů na umírající oběti - při prostřižení oka si člověk hned vzpomněl na Andaluského psa i majstrštyky od Fulciho (nejen Beyond a Zombie 2), zato digitální hadi a čarodějnice spíše znechutili... p.s.uvítal bych býval horror z 15.století... ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Že je to podobné Jumanji a Final Destination ? Ano ! námět je opravdu dobrý, spojuje tyto dva filmy do sebe a právě proto jsem byl v naději a na film si udělal čas.. výsledek ? no takže, filmařsky absolutně nezvládnuté, naprostá amatérština, která by se možná hodila jako závěrečná práce na filmové škole !!!! Nezáživné, nenapínavé, o efektech alias černých hadech nemluvím, z herců se mi chtělo zvracet (s vyjímkou Elizy Dushku), kamera naprosto děsivá.. no kdybych měl vše komentovat, tak bych napsal slohovku ..nicméně .. po 30 minutách filmu, jsem se nemohl dočkat konce (který musí být hned všem jasný :D) dokoukal jsem film už jen proto aby se mi potvrdilo jasné céčko, a potvrdilo !! Hodnocení : zlaté béčkové horory, jako třeba Pach krve no a snad i takový podprůměrný Bazén mi přišel lepší.. takže když to shrnu .. výborný jen námět a prostředí Španělska, jinak vše katastrofa - výbuch !! obrovské zklamání, ztráta 88 minut mého života - 12 % za dobrý nápad a celkem slušných prvních 30 minut filmu !! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Některý detaily mě dokážou naštvat. Třeba hra, která vznikla ve Španělsku v dobách Torquemady, disponuje anglickými popisky. Ba co víc, je to všechno psáno dnešní angličtinou. Já vím, že jde o prd, ale tak kua bylo by tak složitý, nechat to napsat alespoň španělsky s tím, že by to jeden z těch tatarů dokázal přeložit? Asi jo. Jinak, jak už tady padlo, jedná se o hybrid Jumanji a Nezvratného osudu, který má své světlé stránky, kterými jsou především dámy a pár krvavých momentek, ale bohužel převažují negativní pocity. Autoři si moc nevyhráli se způsoby zabíjení a právě na nich to v podobných filmech stojí. Umíralo se až moc obyčejně. O nesympatických jelitech mužského rodu ani nemluvím. S napětím se také zrovna netrhaly pytle, ale přimhouřím oči a těch 40% tomu pošlu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Hra Mamba by měla pocházet ze španělska 15. století, ale text na kartách a hrací desce je v angličtině, částěčně v latiny. (Agita)

Související novinky

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama