Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (60)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Po celou dobu trvání snímku jsem očekával alespoň náznak kvalit prvního dílu, ale marně. Po pro mě nepochopitelné výměně všech herců včetně skvělého The Rocka tu máme nové, neuvěřitelně nesympatické a nudné herce, absolutně bez nějakých emocí či chemie, kterým dominuje nová hlavní postava v podání Kevina Sorba. Ten ovšem nesahá The Rockovi ani po paty, co se hereckého talentu a charisma týče. Jeho postava je neuvěřitelně trapná a silně nesympatická. Scénář je ještě hloupější než v předešlém dílu, děj taktéž mnohem jednodušší. Co se dialogů a akčních scén týče, raději bez komentáře. Prostě jedna velká katastrofa. Taktéž silně nereálné přestřelky a souboje doslova bijí do očí. Za mě naprosté utrpení a ztráta času. 0/10. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

The Rocka nemůže jen tak někdo nahradit. Kevin Sorbo hrál opravdu dobře, je zde dost soubojů a i přestřelek. Příběh je ale staršně základný až někdy nudný, což je chyba, ale byla ve filmu nuda, když už má film celkem krátkou stopáž. Místama je fakt nuda. A i záporáci nejsou nejlepší. Na jedno podívání to bohatě stačí. Hodnotím na 43% = ** ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Co dělá druhý díl horší jak díl první je skoro všechno. Kevin Sorbo nikdy tak špatný herec nebyl, takže to by šlo i skousnout, i když tak cool jako Johnson není, tak ten mi vadil na filmu nejméně, ale co je špatně je rozhodně změna režiséra a velice slabý scénář. Takže pro mě rozhodně slabší jak díl první. 40% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

pro mě až milé překvapení.Už jen hereckého obsazení sem se vylekal a tak nějak sem tušil,že film bude jen marná snaha napodobit,pro mě velice vydařený,první díl.Avšak podoba zde není až tak okopírovaná,vubec neurazí,navíc Sorbo jako hlavní hrdina bavil vic než sem čekal.Rozhodně to pro mě nebylo zklamání. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s prvním dílem zde mám obrovský problém. The Rock měl určité charizma. Kevin Sorbo nemá nic. Je to prostě herec, který nemá co nabídnout. Něco podobného by se dalo říct o režisérovi, který moc talentu nepobral, a tak docela spolehlivě pohřbil slibně se rozvíjející projekt. Už tehdy jsem tomu dal odpad. Bojím se jen pomyslet, jak bych to hodnotil dnes. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Kevin Sorbo (Nick Prescott) je iba o necelých 10 rokov mladší než Gail Cronauer, ktorá vo filme hrá jeho matku. (m.a.t.o.)
  • Film bol natočený v hornatých častiach Britskej Kolumbie. (Zeker)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama