Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kevin Sorbo září v hlavní roli akcí nabitého pokračování úspěšného filmu Kráčející skála: Odplata. Poté, co zbavil zločinu své rodné město, odchází Nick (Sorbo) z funkce místního šerifa a míří do Dallasu, kde chce začít nový život po bokuagentky FBI a její dvanáctileté dcery. Zvyknout si na život v novém prostředí je pro Nicka těžké. Pak ale krutý drogový baron zaměří svou pozornost na několik klíčových svědků ve federálním soudním případu a Nick se rázem ocitá uprostřed války, ve které nemůže věřit nikomu. Tentokrát totiž stojí na půdě soupeře a má proti sobě bandu místních ranařů. Vypadá to, že Nickovy zkušenosti z malého města nebudou v nebezpečných ulicích velkoměsta stačit, ale on se nezastaví před ničím, jen aby chránil své nejbližší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (39)

lokol 

všechny recenze uživatele

jedna hviezdicka za pomerne dobry dej...ostatne vsetko posrala kamera...neustale priblizovanie oddialovanie, strihanie, zablesk, rozmazanie, priblizenie priblizenie strih oddialenie priblizenie...bavi vas to citat? nie, ani mna to nebavilo pozerat a dost mi to tam liezlo na nervy...ano, v niektorych scenach by to bolo fajn...ale v kazdej? ostatne mi nevadilo az tak...aaaa este dialogy sa snazili byt - drsno/vtipne..ked to natocia znovu, bez prepriblizenych scen, potom zacnem uvazovat o dalsej hivezdicke... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Kupodivu vůbec ne špatné, dokonce možná i lepší než první díl. Příběh je sice jenom obyčejná vykrádačka každé blbosti, co byla zrovna po ruce, ale akční rádius naštěstí několikanásobně vzrostl (počet lidí zabitých hlavním hrdinou je tu vyšší než v obou předchozích dílech dohromady) a i slavná Rockova jednička se v tomhle ohledu může vedle trojky upřímně červenat. Buranský opar je (skoro) tatam, lokální geroje nahradili mexičtí mafiáni s pořádnýma bouchačkama a dokonce i na toho Sorba s brokovnicí už se dá docela dívat. Kdyby jen režisér nebyl takové šílené videoklipařské prase a polovina filmu nevypadala, jako by ji točil kameraman sedící na pračce, uvažoval bych klidně i o čtvrté hvězdičce. Ale toho koně si teda Kevin mohl odpustit. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Smrdím u kamoša v Belgicku, presnejšie v Gente, prechádzame pár plechových Jupilerov, keď z neho vypadne, že by si rád pozrel Kráčajúcu skalu 3. Hoci som nemal ani tucha, že nejakú dvojku či trojku vypoďkali, mu hovorím že dobre bratm, z netu ti to vysosám. Po dvadsiatich chvíľkach už kámoš lúskal titulky. Ja počas úvodných titles som zobral dutinkovač a do konca filmu mu zrobil 80 kusov Cameliek. Také, že originálky. Čo dodať? Nebyť kvalitného produktu z Coffee shopu z neďalekého Holandska, tak ani tie dve spotené hviezdy nedám. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

"Kevin Sorbo žiari v hlavnej úlohe akciou nabitého pokračovania úspešného filmu..." Ech, roztomilé béčko, BTW za normálnych okolností by som podobnému filmu pravdepodobne švihol to najslabšie možné hodnotenie, ale tu jednoducho nemôžem. Neskutočne som sa bavil, a to je myslím hlavné. Stačí sa len pozrieť na obsadenie, hlavný hrdina namachrovaný Herkules a hlavný záporák borec z telenovely... Samozrejme, že aj takmer všetky ostatné aspekty sú vo filme na značne mizivej úrovni, ale oceňujem najmä to, že sa Reedov film na nič nehrá a tak je to v podstate "ou kej". Záleží len na vás ako sa k filmu postavíte, ja v konečnom dôsledku bez výčitiek a s úsmevom na tvári dávam tri (ne)zaslúžené hviezdičky... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi to připomínalo jednoho německého boxera, který se rozhodl režírovat. Kevin byl trochu více akční než v předchozím díle, ale opět si nemohli odpustit vyjížďku na koni na závěr a tentokrát to tam opravdu nepatřilo. Rychlí střih, roztřesená kamera - no co to bylo, opět odkazuji na německého reřiséra. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Približne v 38. minúte má Samantha (Haley Ramm) pri ľavej ruke na stole hrnček s jedlom, ktorý pri ďalšom zábere chýba a potom sa opäť vráti. (Zeker)
  • V jedné scéně sedí Nick naproti své dceři, která jí puding. Po chvíly je střih opět na dceru, ale puding před ní neleží. V dalším záběru se puding opět objevuje. (.killer.)
  • Film sa väčšinou natáčal pri jazere Bonavista v Kanade. (Zeker)

Související novinky

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama