Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zažijte nekonečné napětí s Christianem Slaterem (Interview s upírem, Pravdivá romance) v roli Michaela Griffina, který se po aplikaci experimentálního séra stává neviditelným zabijákem a nedobrovolně nad sebou ztrácí kontrolu. Propadá stále většímu šílenství a pomalu ve velkých bolestech umírá. Maggie Dalton (Laura Regan - Vyvolený), krásná a nadaná bioložka, je jediná osoba, která ho může udržet naživu. Ale když ji vláda využije jako návnadu ke Griffinově dopadení a sama se tak ocitne v ohrožení, nezbývá jí než se obrátit na Franka Turnera (Peter Facinelli – Král Škorpion), detektiva z oddělení vražd policie v Seattlu a požádat ho o ochranu. Griffin je však stále blíže smrti i naprostému zešílení a Turnerovi tak zbývá jediná možnost, jak Maggie zachránit. Musí sám sobě aplikovat sérum neviditelnosti a stát se také mužem bez stínu. Dvojnásobná porce akce, dvojnásobné vzrušení a dvojnásobná hrůza – to vše vás čeká v závěrečném velkolepém souboji, ve kterém se oba muži bez stínu utkají proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bez toho, aby som videl pôvodný film z roku 2000 ("Muž bez tieňa"), som sa vrhol rovno na druhé pokračovanie "Muž bez tieňa 2". Je celkom možné, že som tým pádom nepostrehol niektoré momenty odvolávajúce sa na prvú časť, ale i tak som sa pri tomto filme dosť dobre pobavil. Príbeh o rozhnevanom neviditeľnom špeciálnom agentovi ma zaujal. Bol to solidný akčný sci-fi horrorový thriller. Takže sa budem snažiť si niekde zohnať aj pôvodný snímok. *** ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Vcelku nevydarene volne pokracovani jednicky. Sama jednicka nestala za moc a dvojka se ani nepriblizuje Hollowmanovu stinu. Nelogicnosti deje, slabe obsazeni, slaboduchy scenar a prilis sablonovity pribeh nedavaji divakovy nikterak oslnivy zazitek. Mozna kdyby slecna z castingu vybrala do filmu same hollow many a hollow womanky bylo by to vice zazivne. ()

Reklama

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Klasická pokračování, která většinou nic nepřinesou. Premiérový díl měl úroveň a byl ještě čímsi originální a se slušným scénářem,ale tohle je urážka. Žádnou zajímavou pasáž jsem neobjevil a vše bylo moc naivní. Navíc ten závěr byl strašlivý. Snad se neplánuje další pokračování, to bych už asi nepřežil. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Velkou většinu filmu se stále prchá. Pokud se vyskytne efekt, tak jen občas, jako mimochodem a ani tehdy nic moc. Vzhledem k tomu, že téma je značně opelichané, nutno brát ohled na jeho částečnou nezpracovatelnost. V tom případě neměli tuto podivnost vůbec natáčet, čert ví, zda se k tomuto tématu neviditelného člověka dá ještě něco nového vymyslet. Celkově film nepřinesl nic nového ani originálního a hodnotím jej jako dosti podprůměrnou, ba velmi podprůměrnou podívanou. Odpad. Nova 23022010 8424/8558 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

První Hollow Man Paula Verhoevena měl kromě charismatického záporáka a slušných vizuálních efektů i poměrně dobrou atmosféru, což se jeho pokračování říct vůbec nedá. Kde se vzal, tu se vzal, z neznáma přišel Claudio Fah a asi v silných depresích z rozbitého ořezávátka dával po večerech dohromady Hollow Man 2. Jinak si nedovedu vysvětlit to, co natočil. Chaotický děj s naprosto nefungující logikou a herci topornými jako babiččino žehlící prkno s malými náznaky herectví. Kdo se dokáže přes toto všechno přenést, bude odměněn vcelku ucházejícím finále, kde hlavní roli hrají chválihodné efekty. Christian Slater se tu ve své podobě objeví jen na pár minut, a proto to není takový průser jako třeba v Alone in the Dark. Jedna hvězda za efekty. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama