Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Znáte to, rákoska neví na co koukat a tak se zeptá na nápady a je jí doporučeno tohle. A já si říkala - U všech budhů, pár tupejch hovad se bude rvát ve vězení no to bude vááážně super. Ale tak co...jsem líná vymýšlet něco jinýho tak si to pustím a pak dotyčnému řeknu, že to stálo za hovno....Jenže...KURVA BYLO TO SUPER !!! Od pohledu na Juryho Bójku na začátku filmu jsem zbystřila a dumala odkud toho maníka znám. Pak mi došlo, že to je ten dacan co nakopal prdel JCVD v US 4 a já si říkala, copak předvede. No o chvilku později jsem zjistila co předvede. Scott Adkins alias Bójka je zasranej čaroděj, protože takhle lítat vzduchem a nakopávat lidem každou část těla, že nevíte jestli zasáhne prdel nebo držku, to sem ještě nežrala. Ostatní proti němu vypadají jako poloviční invalidové a já zjistila že mi při pohledu na jeho vysekanou bednu stojej bradavky a hystericky řvu ať ty zmrdy zabije. Jenže Bójka je padouch, takže se musel objevit klaďas. Mno a v roli klaďasa tu máme týpka, co pro změnu nakopával JCVD prdel v US 2 a ten tu hraje boxera co vypadá jako Tyson na steroidech stříknutej čertem. I u něj je vidět, že bude šikula a tak jsem si užívala když si s Bójkou ne jednou ale hned 2x dávali ve filmě přes hubu a různé zápasy si pouštěla stále dokola. Takže sosám trojku a čekám že se u toho udělám ééé budu bavit min stejně jako zde. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zastáva mi rozum nad tým, že keď sa niektoré C-éčkové filmy dostanú na pulty požičovní, prečo si takúto pecku musím vychutnávať len v .avi kvalite! Dokonalý návrat k pästiarskym filmom, o ktorý sa v jednotke pramárne snažili "stars". Pekelne tomu dopomáha aj myšlienka príbehu, ktorá je síce primitívna a priamočiara, no nie však trápna a obohraná. Súboje majú presne to, čo poteší každého mužského diváka. Hlavne dokonalú choreografiu. So záverom by sa dali robiť veci, no som rád, že bol taký aký bol. Už mi to chýbalo. 80%. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak George ,, The Iceman " Chambers zraje jako víno, a to myslím doslova. Od prvního dílu nám značně omládl a asi podstoupil plastickou operaci, ale teď k filmu samotnému. Já se velmi slušně bavil a přesně to jsem od tohoto filmu očekával. Výborná akce střída skvělou akci. Více než * * * jsem z toho však nevykoukal. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra, změnila i celkový styl filmu a z béčkové "osmdesátky" se stal moderní akčňák. Ještě se nejedná o takovou nabušenou jízdu, jakou přinesl třetí díl, ale v rámci akčních bojovek se jedná o velice slušné dílo se směšným příběhem a ještě směšnějšími hereckými výkony, ale zato povedenou akcí. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Bez výborného Whitea (ojedinelá kombinácia slušných hereckých schopností a zdatnosti v bojových umeniach) a Adkinsa, by to bol veľmí zlý film aj v merítku béćkových kvalít. Adkinsove eskapády a celkovo vinikajúce súboje z toho však robia najlepšiu béčkovú mlátičku od dob Van Dammeho The Quest. (7/10) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Scott Adkins (Boyka) musel nabrať značné množstvo svalovej hmoty, aby oproti Michaelovi Jai Whiteovi (George Chambers) nepôsobil príliš vychudnuto. Jeho hmotnosť počas natáčania bola 90 kg, pričom bežne váži cca 82 kg. (m.a.t.o.)
  • Michael Jai White stvárnil v životopisnom filme Tyson (1995) známeho amerického boxera Mikea Tysona, ktorý bol inšpiráciou pre vytvorenie postavy Georgea Chambersa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama