Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapčenské trio sa rozhodne nájsť tajomný poklad. Čaká ich cesta plná dobrodružstiev, ale aj nebezpečenstiev. V starej a tajomnej vidieckej vile chlapci nájdu stopy vedúce k legendárnej tínedžerskej partii zo 70. rokov Bieli sokoli, ktorej vodca záhadne zmizol a už nikdy o ňom nikto nepočul. Podľa zašifrovanej mapy zistia, že Bieli sokoli ukryli svoj poklad v jaskyni, a tak sa ju rozhodnú preskúmať. V pätách však majú svojich večných nepriateľov Heroldsbacherovcov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dve particky malejch deticek, ktery se nemaj v lasce a otravujou se, pane boze, to zas bude naka sracka. To jsem si rek, kdyz jsem film pustil. Jenze nastesti se film staval spis dobrodruznym, trochu mysterioznim a ja se zacal zajimat, jak vse dopadne. Pointa mela zrejme vyvolat nejake dojeti, coz se nestalo, ale i tak to nebylo na nemeckej film plnej malejch deti spatny. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bonus: ta pusa       Zčistajasna se stát zlodějem, prchat, uváznout v jeskyni se zasypaným východem, najít tam mrtvolu a pak muset skočit do temné propasti s tím, že pokud tam není hluboká voda, tak se asi zabiju... Trochu síla, v pouhých třinácti letech, řekl bych. Projít si tímhle vším a na konci za to dostat jednu jedinou pusu od holky? To je trochu málo, ne? ...    Ne, není. To je totiž ta jediná pravá odměna pro chlapce po podobném dobrodružství! A pro chlapa vlastně taky. A já jsem Janovi docela záviděl, protože mě nic podobného v dětství nepotkalo. Tak snad můj syn bude mít to štěstí a na prahu dospělosti... ne, nemyslím zrovna to, že musí najít v nějaké jeskyni mrtvolu. Ale zase, za co by potom dostal od nějaké holky tu svoji první pusu? :-) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Nemci už roky točia nielen dobrodružné "krimi" filmy, ale aj seriály, skoro až telenovely pre deti. Sú rôznej kvality. Od infantilnej záchrany psov, až po sofistikované vyšetrovania záhadných eko prípadov. V posledných rokoch vznikli vrámci tohto subžánru pekné kúsky. Bieli sokoli sú niekde uprostred. Keďže naše TV do dabingu neinvestujú, nemôžu sa najnovšie nemecké rodinné filmy u nás odvysielať, lebo pre deti je dabing nevyhnutnosťou. Podstatné je, že nad Sprévou ich aspoň točia ďalej. Bola by škoda, keby tento "posledný" pozitívny filmový žáner vymrel. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemecka kinematografia je hodne slaboducha casto, no tuna sa Nemci predviedli. Kvalitny film o detoch, ktore hladaju poklad. Mohlo to byt kludne Au alebo Ag hoci aj Pt by sa mi pacila : 81 % ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Jsem velice příjemně překvapen. Původně jsem se domníval, že sleduji švédský film. Za to mohl ten sníh. Teprve až když haranti platili markami, mi došlo, že jsem se spletl. Je fakt, že Němci nemají famózní filmy, ale tento je asi nejlepší z jejich produkce, co jsem kdy viděl. A že je určený primárně pro děti? Nesmysl! To bych se jistojistě nudil. Nejoblíbenější postava: "feťák" Basti. Doporučuji zhlédnout ve vánočním období. ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Znovu mě Němci potěšili pěkným filmem, tentokrát dětské dobrodružství, které začíná dešifrováním tajuplné mapy, výpravou za pokladem a nakonec bojem o kamarádův i svůj vlastní život. Moc hezké. ()

Reklama

Reklama