Reklama

Reklama

Posedlá démonem

  • Česko Podstata strachu (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Karen Baldwinová zdědí po své babičce velký, opuštěný a značně zchátralý dům, ukrytý uprostřed hustých lesů. Podle poslední vůle se tam s přítelem Jeffem neochotně vypraví, aby se postarala o renovaci a následný prodej. Krátce po příjezdu se jí začnou nejen vybavovat vzpomínky na místo, kde vyrůstala, ale navíc zjistí, že v ponurém domě není sama. V příbytku u stájí žije podivínský správce Pierce. Jeho přítomnost jako by prohlubovala noční můry, ve které se mění její sny a vzpomínky na dětství, na něž v zaprášeném domě naráží na každém kroku. Unavené a utrápené Karen, která stále častěji slyší podivné zvuky a vidí duchy, se uleví, když za ní krátce poté, co se Jeff musel vrátit do města, přijede sestra Wendy. Situace se však brzy opět začne obracet k horšímu. Noční můry a zjevení jsou stále živější, Pierce agresivnější a nebezpečný. Netrvá dlouho a obě ženy si uvědomí, že se ocitly ve smrtící pasti. (TV Nova)

(více)

Recenze (30)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách jsem si připadal jako v Jiříkově vidění. Po dvaceti minutách jsem si uvědomil, že se v něm opravdu nacházím. Když vám film za hodinu a půl není schopný sdělit ani hlavní myšlenku, tak je asi něco špatně. Až na konci jsem pochopil proč. Snímek nás má ohromit pointou. Bohužel tou nejhorší, kterou jsem kdy viděl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina s docela zajímavým vyústěním. Bohužel polovina filmu za moc nestojí a klidně se může stát, že mnozí to nevydrží až do konce. Nejlepší na celém filmu je asi účast dvou pěkných hereček a solidní psychopatický výkon Toma Sizemore. Škoda jen, že tvůrci pořádně nevysvětlili celou podstatu strachu... Podívat se na to dá, ale žádná velká sláva! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sem tam náběh na solidní atmosféru, dvě hezký nehrající holky a Sizmore. ale jinak kde nic, tu nic. A to doslova. 10% ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Keby chcel dať niekto dohromady zbierku najpríšernejších klišé, aké ponúka téma "strašidelných domov", určite by to po vzhliadnutí tejto zlátaniny vzdal. Rubiho Zacka by totiž netromfol. Okrem schopnosti recyklovať však už dotyčný režisér neukázal nič: ani len elementárny cit pre filmárske remeslo či budovanie atmosféry /nepomohlo by vám, ani keby ste ten film sledovali v márnici, meter od truhly, v ktorej sa niečo práve začalo hýbať/. Jediný, na koho sa dá pozerať je Gina Philips /čo ani tak nesvedčí o jej hereckom kumšte, ako skôr o tom, že tento typ báb ja skrátka môžem..../ , zatiaľčo Tom Sizemore si pod zlou režijnou taktovkou iba výdatne zatĺka klinec do rakvy svojej hereckej kariéry. Naprosto zbytočný film, korunovaný "pointou", pre ktorú je aj slovko klišé príliš vznešený výraz. Distribútor pôvodný názov - zrejme za účelom zvýšenia atraktívnosti - prekrstil na "Posedlá démonem". V intenciách idiocie filmu by som radšej volil názov "Posedlá demencí". ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

PODSTATA STRACHU, je v podstate strašná a každý súdny, hororov znalý divák, rozhodne túto nudnú zlátaninu nemôže pochváliť. Takže len toľko. ()

balba odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný co ve filmu stojí zato je hudba , která podkresluje celý film.Scénář filmu je děsný a nudný.Je to film bez logiky a ničím vás nepřekvapí.Nejspíš sám scénárista byl posedlý démonem, když napsal takovou hovadinu. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Are you kidding??? Konec mě dost překvapil podobně jako u "Nezvané", ale tady to bylo tak trapně zasazené do příběhu až hanba. Nechápu, co to tam jako vyjadřovalo a proč? A, že Sizemore byl děsivej? To opravdu nebyl...ten mě fakt nevyděsil. Naprosta blbost u které nemám ani jeden pádný důvod dát aspoň jednu hvězdu. 0% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Posedlý démonem jsem teď já, poněvadž jsem na konci filmu vůbec nepochopil co tím chtěl autor říct! a tak teď pátrám po rozuzlení - 30%. ()

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut se pinkala furt stejná melodie na piano, která mě už po minutě totálně srala, když se něco dělo, tak to bylo řešeno třesením kamery?co to jako je?a na konci vlastně z filmu vzniklo to, že je úplně o ničem. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

To by mě opravdu zajímalo kdo vymýšlel název pro tuhle hovadinu. Podle názvu jsem čekal vymítačský horor a místo toho jsem dostal nesmyslnou kokotinu, která nemá s názvem nic společného, ale především je absolutně o ničem. Jedná se o absolutní nudnou blbinu která nestojí snad ani za jedno zkouknutí. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Atmosféra hororu by ušla, režie s kamerou ve vypjatých chvílích ale zklamala a konec je hloupý, bez jakéhokoliv náznaku vysvětlení. ()

navabaca odpad!

všechny recenze uživatele

Horší než nuda. Horší než klišé. Že jde o kinematografický odpad naznačí už prvních deset minut filmu. Poprvé, když se Gina Philips dozví o vážném stavu své babičky a mluví do telefonu, který není zapojen (pevný IP telefon Cisco 7961 - zhaslý displej, zhaslé kontrolky) a podruhé, když divák zjistí, že "staré letní sídlo" nebo taky "zchátralé panské sídlo" je v podstatě moderní horská chata s novou střechou, podlahou, s novými dveřmi, okny a klikami, moderní prosklenou stěnou obývací haly a s čerstvě omítnutými zdmi v interiérech. Dokoukat tento film až do konce bylo hodně těžké. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: Nalákaly mě zdější komentáře, protože jsem nevěřil :D Prostě hysterka běhá po baráku a má "halušky"...přijede manžel a je konec :D Zbytečnost a prázdnota. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Volovina až na půdu. Snímek mne od svého počátku nudil. Hysterické výlevy nemám rád a podivné vidiny nebyly podány tou správnou formou. Za málo zajímavé rozuzlení si tato ptákovina nezaslouží ani tu jednu hvězdu. CI 07082010 nst ()

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

Pointa jasná už po 10 minútach, napätie porovnatelné so superseriálom Panelák a k tomu pár hororových klišé-je predsa jasné, že hrdinke pri pokuse o útek ani to najlepšie auto nenaštartuje. Zmiešať dokopy a máme 88 minút nudy. Aj keď čestne priznávam, že som takmer dal 1* za miss mokré tričko (pozri galériu) ()

Reklama

Reklama