Reklama

Reklama

Posedlá démonem

  • Česko Podstata strachu (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Karen Baldwinová zdědí po své babičce velký, opuštěný a značně zchátralý dům, ukrytý uprostřed hustých lesů. Podle poslední vůle se tam s přítelem Jeffem neochotně vypraví, aby se postarala o renovaci a následný prodej. Krátce po příjezdu se jí začnou nejen vybavovat vzpomínky na místo, kde vyrůstala, ale navíc zjistí, že v ponurém domě není sama. V příbytku u stájí žije podivínský správce Pierce. Jeho přítomnost jako by prohlubovala noční můry, ve které se mění její sny a vzpomínky na dětství, na něž v zaprášeném domě naráží na každém kroku. Unavené a utrápené Karen, která stále častěji slyší podivné zvuky a vidí duchy, se uleví, když za ní krátce poté, co se Jeff musel vrátit do města, přijede sestra Wendy. Situace se však brzy opět začne obracet k horšímu. Noční můry a zjevení jsou stále živější, Pierce agresivnější a nebezpečný. Netrvá dlouho a obě ženy si uvědomí, že se ocitly ve smrtící pasti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

Pointa jasná už po 10 minútach, napätie porovnatelné so superseriálom Panelák a k tomu pár hororových klišé-je predsa jasné, že hrdinke pri pokuse o útek ani to najlepšie auto nenaštartuje. Zmiešať dokopy a máme 88 minút nudy. Aj keď čestne priznávam, že som takmer dal 1* za miss mokré tričko (pozri galériu) ()

navabaca odpad!

všechny recenze uživatele

Horší než nuda. Horší než klišé. Že jde o kinematografický odpad naznačí už prvních deset minut filmu. Poprvé, když se Gina Philips dozví o vážném stavu své babičky a mluví do telefonu, který není zapojen (pevný IP telefon Cisco 7961 - zhaslý displej, zhaslé kontrolky) a podruhé, když divák zjistí, že "staré letní sídlo" nebo taky "zchátralé panské sídlo" je v podstatě moderní horská chata s novou střechou, podlahou, s novými dveřmi, okny a klikami, moderní prosklenou stěnou obývací haly a s čerstvě omítnutými zdmi v interiérech. Dokoukat tento film až do konce bylo hodně těžké. ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Po deseti minutách jsem si připadal jako v Jiříkově vidění. Po dvaceti minutách jsem si uvědomil, že se v něm opravdu nacházím. Když vám film za hodinu a půl není schopný sdělit ani hlavní myšlenku, tak je asi něco špatně. Až na konci jsem pochopil proč. Snímek nás má ohromit pointou. Bohužel tou nejhorší, kterou jsem kdy viděl. ()

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Napětí stejné, jak když zhulená červená karkulka vyrazila za protivnou prabábou, která má v současné době trvalé bydliště v Praze na Václavském náměstí. Chudinka, musela tramvají, pak metrem, kde na ní bafalo spousta bezdomáčů a ona, chudák holka ze šumavských hvozdů, k tomu pod vlivem halucinogenů, měla nerva. Výsledek - celkem 88 minut utrpení pro nás. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina s docela zajímavým vyústěním. Bohužel polovina filmu za moc nestojí a klidně se může stát, že mnozí to nevydrží až do konce. Nejlepší na celém filmu je asi účast dvou pěkných hereček a solidní psychopatický výkon Toma Sizemore. Škoda jen, že tvůrci pořádně nevysvětlili celou podstatu strachu... Podívat se na to dá, ale žádná velká sláva! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy se Karen Baldwin (Gina Philips) dozví o vážném stavu své babičky, mluví do pevného telefonu se zhasnutým displejem. Tento typ přístroje má však vždy, kdy je zapojen do sítě, displej rozsvícený. (navabaca)
  • Karen (Gina Philips) se po jedné noční můře vydává prozkoumat dům a při tom drží basebalovou pálku opačně (užší částí nahoru). V následujícím záběru ale má pálku správně. (noelcoward73)

Reklama

Reklama